G4Media.ro

DOCUMENT Pregătire săptămânală suplimentară pentru Evaluarea Națională 2019: Inspectoratul București anunță 2-4…

DOCUMENT Pregătire săptămânală suplimentară pentru Evaluarea Națională 2019: Inspectoratul București anunță 2-4 ore de meditații la Română și Matematică, la clasele a VII-a și a VIII-a. Părinții vor afla absențele lunar

Elevii de clasele a VII-a și a VIII-a vor face între 2 și 4 ore de pregătire suplimentară săptămânală la Matematică și Română, la școală, în București. În plus, profesorii le vor spune părinților lunar absențele copiilor atât de la aceste meditații, cât și de la orele de Română și Matematică din timpul orarului normal. Măsurile apar într-un document publicat de Inspectoratul Școlar București, cu scopul de a-i pregăti pe copii pentru Evaluarea Națională 2019. Contactată de Edupedu.ro, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului a declarat că “tragem un semnal de alarmă, în ceea ce îi privește pe părinți, să vină la școală, să discute situația copiilor și să îi îndrume să vină la orele acestea de pregătire”.

Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) a publicat vineri, 12 aprilie, un Plan de Măsuri privind îmbunătățirea rezultatelor la Evaluarea Națională 2019, la nivelul Municipiului București. Amintim că același plan introduce și tezele unice pe școală la clasele a VII-a, a VIII-a, a XI-a și a XII-a.

Orele de pregătire suplimentară la materiile de examen trebuie făcute “diferențiat, pe grupe de performanță, cu o atenție deosebită direcționată către elevii care nu au obținut note mai mari de 5”, spune instituția. Profesorii nu vor fi plătiți pentru aceste ore de meditații la școală, care vor fi realizate în cadrul celor 40 de ore prevăzute în contractul individual de muncă (CIM) și în fișa postului, precizează ISMB.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter