G4Media.ro

DOCUMENT Model de cerere pentru tichetele educaționale în anul școlar 2022-2023. Părinții…

Foto: © Samorn Tarapan | Dreamstime.com

DOCUMENT Model de cerere pentru tichetele educaționale în anul școlar 2022-2023. Părinții trebuie să depună până la 7 acte care dovedesc veniturile familiei pe luna iulie 2022

Cererile pentru tichetele educaționale pe suport electronic în valoare de 500 de lei trebuie însoțite de documente, originale sau copii, care să ateste veniturile părinților, după cum se arată într-un model de cerere, obținut de EduPedu.ro de la școlile care au publicat aceste proceduri. Vezi mai jos criteriile de acordare.

În funcție de vârsta elevului, cererile se depun fie la primărie (în cazul preșcolarilor), fie la secretariatul unității de învățământ unde este înscris elevul (în cazul elevilor de clase primare și gimnaziu), după cum transmitea Federația Națională a Asociațiilor de Părinți (FNAP) într-un comunicat de presă, luna trecută. Termenul anunțat este “de 5 zile de la data începerii anului școlar” pentru elevi, adică până pe 10 septembrie 2022.

Amintim că, inițial, listele cu beneficiarii care primesc tichetele acordate prin proiectul „Sprijin educațional, pe baza de tichete sociale pe suport electronic, pentru elevii cei mai dezavantajați” ar fi trebuit trimise de inspectorate la ministerul Educației până în data de 23 septembrie, la aproape o lună după începerea școlii. Cel mai recent, Sorin Cîmpeanu a anunțat că vrea să primească listele până pe 9 septembrie pentru ca banii să ajungă cât mai devreme.

Citește articolul integral și vezi care sunt documentele necesare pe EduPedu.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Ce ne am fi facut daca anaful sau fiscul ar fi functionat si oamenilor nu li s ar mai fi cerut hartii aiurea.

    Aveti ce votati

    • Anafu e in stare doar sa ma someze pe mine ca ma amendeaza si imi inchide firma pentru nedepunere de documente pe care le-am depus cu recipisa acu 6 luni. Si sa bage vastu in conturi cand li se pare lor cate ceva ca sa imi pierd 5 ani prin judecati sa le demonstrez ca manca rahat. Atat. Altceva daca vreti, nu au.

  2. In dosar cu sina, eventual

  3. O administrație praf care își bate joc de cine îi plătește!