G4Media.ro

DOCUMENT La 45 de zile de la începutul școlii, Ministerul Educației începe…

DOCUMENT La 45 de zile de la începutul școlii, Ministerul Educației începe din nou recensământul elevilor și profesorilor fără tablete/laptopuri. Școlile și grădinițele au termen până luni să facă inventarul centralizat în care a fost introdusă și “conectarea la internet a corpurilor de clădire”

Pentru fiecare elev și cadru didactic din fiecare școală, Ministerul Educației a cerut printr-o adresă reactualizarea datelor în Sistemul Informatic Integrat al Învăţământului din România (SIIIR). Documentul, obținut de Edupedu.ro, a fost trimis pe 28 octombrie la Inspectorate, iar școlile l-au primit pe 29. Termenul limită pentru demers este luni, 2 noiembrie.

Recensământul elevilor și profesorilor care nu au dispozitive sau/și internet pentru ore online are loc la 45 de zile de la 14 septembrie, momentul începerii cursurilor din anul școlar 2020-2021.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Foto: pexels.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Mircea, fă-te că lucrezi! Păi nu-i normal? Dacă întretimp sunt copii care au renunțat la școală, vreți să le ia părinții tabletele să le vândă pentru băutură? Foarte bine face doamna ministresă, să nu dea nimic, peste 3 luni să mai facă o verificare, abia după, dacă există indicii serioase de netăgăduit, să se înceapă împărțirea tabletelor. Nu te lăsa doamnă, fii grijulie, ăștia sunt hoți!

  2. Nu va e rușine?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.