G4Media.ro

Doar LOT Polish Airlines a depus ofertă la o licitație organizată de…

Sursa foto: CJ Bihor

Doar LOT Polish Airlines a depus ofertă la o licitație organizată de CJ Bihor / Propune zboruri Oradea – Varșovia

Consiliul Județean Bihor a anunțat luni că a fost depusă o singură ofertă în cadrul licitației lansate pentru găsirea unei companii care să opereze pe ruta Oradea – Varșovia, adică spre un hub aerian important din Europa central-estică, anunță Bihoreanul.

Compania aeriană a Poloniei, LOT Polish Airlines, a fost cea care și-a oferit serviciile.

„Vineri, 15 martie, a fost termenul limită de depunere a ofertelor în cadrul licitației pentru selectarea unei companii aeriene care urmează să opereze curse regulate între Oradea și Varșovia, capitala Poloniei. A fost înregistrată o singură ofertă, depusă de către POLSKIE LINIE LOTNICZE «LOT» S.A.”, se arată într-un comunicat trimis de CJ Bihor.

„Procedura prevede impunerea unei obligații de serviciu public în ceea ce privește cursele aeriene regulate între aeroporturile din Oradea (OMR) și Varșovia (WAW) pentru o perioadă de 4 ani, cu respectarea următoarelor standarde minime: capacitatea aeronavei utilizate pentru operarea zborurilor să aibă cel puțin 75 de locuri și programul de zbor săptămânal să includă cel puțin 4 zboruri de la Oradea la Varșovia și retur”, amintesc reprezentanții CJ Bihor.

Aeroportul din Varșovia este cel mai mare hub aerian din Europa central-estică, având legături cu câteva zeci de alte destinații din Europa, Statele Unite ale Americii, Canada și Asia.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...