G4Media.ro

Doar 6% din cadrele didactice din Sibiu au optat pentru predarea online…

Doar 6% din cadrele didactice din Sibiu au optat pentru predarea online pe motive de sănătate

Doar 6% din totalul cadrelor didactice din judeţul Sibiu, ceea ce înseamnă 39 de persoane din învăţământul preuniversitar, au optat pentru predarea online din motive de sănătate, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), Constantin Dincă.

„39 de cadre didactice care au cerut să îşi desfăşoare activitatea online, pe motive de sănătate, cu adeverinţă de la medicul specialist sau medicul de medicina muncii. Cadre didactice în judeţul Sibiu sunt 654”, a explicat Constantin Dincă.

În judeţul Sibiu, majoritatea unităţilor de învăţâmânt au ales sistemul mixt de predare din cauza incidenţei cazurilor de COVID-19. Doar 11 unităţi de învăţământ din judeţ au reluat, luni, cursurile cu participarea fizică a tuturor copiilor, însă acest lucru a fost posibil în oraşe mai mici sau comune.

Nicio grădiniţă, şcoală sau liceu din cele două municipii din judeţul Sibiu nu poate relua cursurile doar cu participarea fizică a tuturor cursanţilor. Astfel, în scenariul cu participarea tuturor preşcolarilor şi şcolarilor se încadrează grădiniţa, şcoala şi liceul din Târnava, şcoala şi centrul din Turnu Roşu, grădiniţa şi şcoala din Vurpăr, grădiniţele din Sebeşul de Jos, Motiş şi Cisnădie şi şcoala postliceală din Agnita, potrivit Agerpres. (Foto: Pexels.com)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter