G4Media.ro

Djokovic, cetăţean de onoare al unei localităţi din Muntenegru: În afara rezultatelor…

Sursa foto: Twitter / Novak Djokovic

Djokovic, cetăţean de onoare al unei localităţi din Muntenegru: În afara rezultatelor sale sportive excepţionale, este un umanist şi un filantrop recunoscut

Superstarul tenisului mondial Novak Djokovic a fost făcut, vineri, cetăţean de onoare al unei mici localităţi din Muntenegru, după aproape două săptămâni de la expulzarea sa din Australia care l-a împiedicat să participe la Openul Australiei, informează AFP, citat de Agerpres.

Sute de persoane s-au adunat în faţa primăriei din Budva, staţiune balneară de la Adriatică, pentru a-l saluta pe liderul mondial.

„Budva este cu Novak”, se putea citi pe un banner, în timp ce mulţimea adunată a scandat „Nole, Nole” la trecerea starului sârb.

Djokovic, care a fost însoţit de părinţii săi, nu a făcut nicio declaraţie presei.

„În afara rezultatelor sale sportive excepţionale, Novak Djokovic este un umanist şi un filantrop recunoscut”, a transmis consiliul municipal din Budva.

Jucătorul a primit diploma de cetăţean de onoare al localităţii din mâna primarului Marko Carevic.

„Aţi demonstrat prin eforturile şi prin munca dumneavoastră ce înseamnă să lupţi pentru familie şi popor”, a spus edilul.

Ca de altfel pretutindeni în Balcani, Djokovic este extrem de popular în Muntenegru, unde s-a şi căsătorit în 2014.

Jucătorul era deja cetăţean de onoare într-un alt oraş muntenegrean, Niksic.

De la revenirea sa din Australia, liderul mondial al tenisului s-a mai deplasat în Muntenegru, unde a vizitat mânăstirea ortodoxă Ostrog şi l-a întâlnit pe mitropolitul Bisericii Ortodoxe sârbe din Muntenegru, Joanikije.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

22 comentarii

 1. Mai sunt si oameni pe lumea asta.

  • Un fel de Jiji, tot balcanic…

  • Tipul care s-a dus la o petrecere cu 200 de oameni având covid? Novak Djocovid.

  • Putin,
   Ești cam puțin la minte, Djokovici nu a făcut Covid de 2 ori, a primit doar un certificat pentru a-i folosi la intrarea în lagărul australian.

  • Adica, dottore, s-a facut putin ca are covid idolul dvs, asta vreti sa spuneti? La d-astia va-nchinati dv, oamenii de caracter, nu?

 2. @😎 Dumneavoastra fiind germanic, presupun? Ori nordic?

  • Dragule, pentru tine e prea fină comparația…
   Puțină ivermectină te-ar putea ajuta.
   Sau Hansie Cronje sud-arficanul ar fi invidios pe Novak… australianul 😉?

   ORBservator

  • Foarte bine ati sesizat, ca e prea fina comparatia pentru unul de nivelul celui care imi foloseste numarul. Sa vezi cand incearca sa faca glume, mama….

 3. De asemenea, Novak este recunoscut ca fiind si un mare nesimtit! De fapt nu e surpriza, pentru ca provine dintr-o tara dopata cu comunism, care, la fel ca si Romanica, refuza sa se vindece!

  • Interesant nume ți-ai ales, este un partid neoc.omunist, Demos.

  • Comenteaza Elena trifan, pesedista lui Onțanu, campioana la Demos si UEFISCDI.

  • Ca de obicei, dottore, omul spune una, matale bati campii. Va si da drumul din spital, pe afara? Ce legatura are ce spune cu ce nume si-a ales? Novak tot un nesimtit ramane.

 4. Cetatean de onoare a Budva! Extraordinar! Urmeaza Mizilul si s-a scos Djoko!

  • Țărănete,
   Budva este o stațiune mult peste cele de pe litoralul românesc.

  • Ț.ă.ră.nete,
   Ai ieșit vreodată din România ?

  • @ Mario 3,14
   Am iesit, vi.ta ignoranta. Am iesit acum 24 de ani si nu m-am mai intors!

  • Lasati-l pe dom doctor, asa e dansul, mai arogant din fire si autosuficient, nu-i ajungi cu prajina la nas. Pretinde ca e doctor si are doua servicii, la stat si la privat, dar la caracter de zero, iar de cunostinte, ce sa zic, cam la nivel de moasa satului.

 5. La fiecare articol cu Nole apar 🐑 ca 🦟 la 💩

  • Tu ești ultimul din listă?

  • A rama ultimul propagandist, da si foloseste numele meu pentru ca celelate nicknames pentru propaganda au fost compromise. Transpira degeaba, saracul.

 6. Umanist:
  „Artist, gânditor care aparține umanismului Renașterii; cărturar din epoca Renașterii, care studia operele Antichității”
  Filantropie:
  „Iubire de oameni, caritate, milă”
  Se potrivește lui Djokovici – care plătește impozitele în Serbia pentru ași ajuta concetățenii, care protejează lumea de pericolul infectării, care cunoaște operele filosofilor antici – ca nuca-n în perete !

 7. Super umanist, ca din cauza deciziei lui de a nu se vaccina a putut infecta alti oameni si la randul lor mai departe ( care probabil unii au fost afectati pe viata ) SUPER UMANIST ce pot spun