G4Media.ro

Directoarea unei companii farma, suspectată că a furat 18 milioane de lei…

Sursa Foto: PresaSM

Directoarea unei companii farma, suspectată că a furat 18 milioane de lei din conturile firmei. 1 kg de bijuterii și 20 de ceasuri de lux găsite la percheziții

Poliţiştii bucureșteni au făcut joi percheziții acasă la directoarea unei companii din domeniul farmaceutic într-un dosar penal de delapidare, potrivit unui comunicat al poliției.

Poliția susține că, în perioada 2022 – iunie 2023, femeia, în calitate de director financiar, ar fi furat 18 milioane de lei atât prin transferuri de numerar în conturile personale, cât și prin achiziționarea unor cantități însemnate de produse de lux: ceasuri în valoare totală de 7,8 milioane de lei, parfumuri estimate la un milion de lei și haine în valoare de 3 milioane de lei.

La percheziții, poliția a găsit 20 de ceasuri de lux mărcile Ulysse Nardin, Chopard Jaeger-Le Coultre, aproximativ 1 kg de bijuterii, genți și produse electronice de lux.

Alte percheziții au vizat firme care vând produse de lux în conturile cărora directoarea ar fi dispus virarea unor importante sume de bani.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. 24 de ore se merita: nimic confiscat (+interes) se prescrie peste 7 ani sau ia 2 luni cu suspendare! pecainenica, se merita…

    • M am intrebat cum de a fost posibil, cum de o firma care invarte atatia bani nu are mecanisme interne de preventie, control si detectare timpurie a unor asemenea fraude? Si apoi mi-am dat seama ca in industria asta se scot bani pe diverse cai din conturi pentru a mitui responsabilii cu achizitii de produse medicale ai statului. Foarte posibil ca tanti asta sa stie multe si sa le verse acum.

  2. Ce nu ni se spune e de la cine a furat de a durat atat de nult pana au fost sesizati ?