G4Media.ro

CS Dinamo Bucureşti este campioana României la rugby după o pauză de…

sursa foto: Inquam Photos / Stefan Constantin

CS Dinamo Bucureşti este campioana României la rugby după o pauză de 15 ani

CS Dinamo Bucureşti a câştigat primul său titlu de campioană naţională la rugby după o pauză de 15 ani, prin victoria cu scorul de 17-13 (6-6) cu CSM Ştiinţa Baia Mare, sâmbătă, în finala Ligii Naţionale, pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf din Capitală, transmite Agerpres.

Ştiinţa Baia Mare câştigase ultimele patru titluri. Dinamo şi-a trecut în palmares al 17-lea titlu de campioană naţională, precedentul datând din 2008.

Mihai Graure a reuşit singurul eseu al dinamoviştilor în finală, iar Jondre Williams a marcat din patru lovituri de pedeapsă.

Punctele ”zimbrilor” au fost înscrise de Mihai Lămboiu (eseu) şi Paul Popoaia (două lovituri de penalitate şi o transformare).SCM USV Timişoara a obţinut medaliile de bronz, după ce a trecut în finala mică de CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 26-8, chiar în Ghencea. Lucian Mureşan (SCM USV) a fost desemnat omul meciului.

În partida pentru locurile 5-6, CSU ELBI Cluj a dispus de CS Politehnica Iaşi cu 41-9, având cel mai bun om în Paul Herman. Duelul pentru poziţiile 11-12 s-a încheiat cu victoria formaţiei RC Griviţa, 29-3 cu Ştiinţa Petroşani.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...