G4Media.ro

DIICOT anunță că după cernerea cenușei în cazul Luizei Melencu au identificat…

DIICOT anunță că după cernerea cenușei în cazul Luizei Melencu au identificat alte fragmente osoase și dinți

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism anunță, într-un comunicat, că au fost identificate alte fragmente osoase și dinți în locul în care Gheorghe Dincă susține că a aruncat cenușa Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie. DIICOT menționează în comunicat că medicii legiști aflați la fața locului au concluzionat faptul că resturile de fragmente osoase examinate sunt, cu cea mai mare probabilitate, de natură umană. Procurorii au continuat, marți, cercetările la casa lui Gheorghe Dincă, fiind a cincea zi de investigații la fața locului.

Redăm mai jos comunicatul DIICOT:

”Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Astăzi, 06.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române – delegați în cauză au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, precum și cercetarea la fața locului din data de 05.08.2019 în zona indicată de către inculpat, respectiv o lizieră situată pe traseul Călăraşi-Bucureşti.

În urma cercetării la fața locului efectuate în cursul zilei de astăzi la locul mai sus menționat, după cernerea cenuşei, au fost identificate și alte fragmente osoase și dinți.

Menționăm că medicii legiști aflați la fața locului au concluzionat faptul că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană.

De asemenea, în cauză a avut loc audierea mai multor persoane și s-a procedat la efectuarea perchezițiilor informatice asupra unor medii de stocare, la domiciliul inculpatului, acesta fiind asistat de către apărătorul din oficiu.”

Sursa Foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. MOARTE PTR. MOARTE SI DINTE PTR. DINTE!

  2. Exact cum e politia, adica indolenta, ineficienta, neprofesionista, vazand „clientul” cetatean si problemele lui ca un deranj – sunt toate institutiile din Romania. Exemplu universitatea. Nimic nu functioneaza in invatamantul universitar romanesc, zeci de diplome si copii legalizate si adeverinte notariate intr-un univers kafkian incat nimeni nu stie, nici secretara care le cere si ia in scarba, la ce folosesc. Nu se misca nimic intr-o facultate decat, ca la politia Olt, pe „prietenii”, daca citare fost decan sau baron universitar sau decan vorbeste cu cutare, ca toate regulamente si chestiile sunt ambigue si oricum ineficace cand ai oameni neprofesionisti, adepti ai cultului netransparentiei si care adesea se mananca intre ei. Au cica si facultatile romanesti de ceva vreme reviste si jurnale academice de tip occidental, cu peer-review si editori…dar de forma! Articolele publicate, lasand calitatea la o parte, de autorii romani (alea straine sunt asa niste chestii de prestigiu si ocazii si relatii) nici nu sunt corectate ortografic adesea, editor fiind in Romania un cuvant pentru stab care face cenzura nu care munceste la publicare ca pe vremuri, iti dai seama ca nici nu au fost citite ci trantite copy-paste in pagina…ca sa termine omul si treaba asta grea! Cum sa ai cercetare, dezbatere publica, acumulare de cunoastere intr-un sistem din asta care nu sistematizeaza si oficiaza cunoastere ci face munca de mantuiala? Exemplele pot continua cu policlinicile publice si sistemul de luat bon si asteptare in fata usii a medicului, care are oricum si cabinet privat pentru cei ce isi permit!

  3. Clarificati, va rog, ca nu se intelege din comunicat.
    E vorba despre a treia victima, sau „alte fragmente osoase si dinti” se refera la cele (presupus a fi) ale Luizei ?