G4Media.ro

DIICOT a finalizat rechizitoriul în dosarul lui Gheorghe Dincă; procesul se va…

DIICOT a finalizat rechizitoriul în dosarul lui Gheorghe Dincă; procesul se va desfăşura la Tribunalul Olt

Procurorii DIICOT au finalizat, vineri, rechizitoriul în dosarul „Caracal”, urmând ca principalul suspect în acest caz, Gheorghe Dincă, să fie trimis în judecată pentru uciderea celor două tinere, relatează Agerpres.

Potrivit unor oficiali din DIICOT, rechizitoriul va fi înaintat spre confirmare procurorului general interimar Bogdan Licu, urmând ca dosarul să fie trimis la începutul săptămânii viitoare la Tribunalul Olt, instanţa competentă în acest caz.

Gheorghe Dincă a fost scos vineri din arest şi dus la sediul DIICOT, unde a fost prezentă şi mama Alexandrei Măceşanu, fata dispărută în Caracal în luna iulie 2019.

„Îmi bătea inima atât de tare, încât, cum să zic, aş fi sărit pe el (…) Este o uşurare şi sperăm să aflăm adevărul şi să găsim copilul. Sperăm tot sufletul să o găsim pe Alexandra”, a spus mama fetei la ieşirea din sediul DIICOT.

Dincă a fost audiat şi joi la DIICOT, el schimbându-şi declaraţia iniţială, în sensul că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, dată dispărută în luna aprilie 2019. El le-ar fi spus procurorilor că Luiza a fost luată din casa lui de alte persoane.

La începutul anchetei DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul.

Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Au finalizat pe dracu sa-i ia, s-a „finalizat” timpul – asta e! I-a imbarligat Dinca cum a vrut, atat de profesionisti au fost! Nicaieri nu mai exista competenta in tara asta, in niciun domeniu, in nicio institutie. E vai de curul si de capul nostru!

  2. Oare sunt singurul care nu prea înțelege de ce se ocupa DIICOT de acest dosar? Ce treabă are crima organizată sau terorismul cu răpirile, violurile sau crimele?!

  3. În butoiul.lui Dincă nu perpelesti (arzi) nici parul de pe un porc tăiat. Halal specialiști SUA și institut național de fizica. În bittoiul lui la suprafață porcului e 380 grade iar în mijloc nici 100 grade. ING. Metalurg Mihail Georgescu.

  4. Am scris. A dispărut ca Cine?

  5. „Mafia” din Olt continua afacerile nu-i asa ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.