G4Media.ro

Diamante, acțiuni la un club de fotbal, mașini pe numele fostei soții…

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Diamante, acțiuni la un club de fotbal, mașini pe numele fostei soții și al menajerei: DNA îl acuză pe fostul primar Daniel Tudorache de spălare de bani

Procurorii DNA îl acuză pe fostul primar PSD al Sectorului 1 din Capitală, Daniel Tudorache, de complicitate la trafic de influență și spălare a banilor într-un dosar penal în care a stabilit o cauțiune de un milion de euro, potrivit unui comunicat al instituției.

În același dosar, fosta soție a lui Tudorache și un apropiat al acestuia trebuie să plătească, la rândul lor, cauțiuni de 200.000 de euro, respectiv 75.000 de euro.

Procurorii susțin că apropiatul primarului ar fi cerut și primit de la un om de afaceri un comision de 10 % din valoarea contractului cu o instituție aflată in subordinea Primăriei Sector 1, pentru a garanta plata la timp a facturilor și actualizarea tarifelor practicate de firma omului de afaceri. Apropiatul primarului ar fi primit 105.000 lei cash. DNA arată că ”există suspiciunea rezonabilă că Daniel Tudorache ar fi fost principalul beneficiar al sumelor primite de persoana din anturajul său”.

În plus, procurorii arată că în perioada în care a ocupat funcții publice (2008-2018), Daniel Tudorache ar fi beneficiat de sume de bani ”disproporționat de mari comparativ cu veniturile sale licite”. Procurorii îl acuză că, pentru a ascunde originea sumelor de bani obținute ilegal, Tudorache s-ar fi folosit de doi interpuși: soția și menajera sa.

Banii introduși în circuit de soție și menajeră ar fi fost utilizați pentru a achita excursii în străinătate, bijuterii, articole vestimentare de lux atât din țară, cât și din străinătate, autoturisme, imobile, școli private, acordarea de împrumuturi și constituirea de depozite bancare, potrivit DNA.

Procurorii arată că în perioada 2008-2018 Daniel Tudorache a realizat venituri legale de 605.782 lei, adică o medie de aproximativ o mie de euro pe lună, dar există suspiciunea că acesta ar fi săvârșit infracțiunea de spălare a banilor obținuți ilegal.

Lista achizițiilor făcute de gruparea din jurul lui Daniel Tudorache:

depunerea de sume de bani în numerar prin intermediul fostei soții și al menajerei, în conturi bancare deschise pe numele acestora – în total 2.990.000 lei și 235.000 euro;
– achiziționarea de bunuri imobile pe numele fostei soții în sumă totală de 305.000 euro și 470.000 lei, sume plătite de asemenea în numerar;
acordarea unui împrumut unei persoane, tot în numerar, în cuantum de 920.000 de euro, prin intermediul fostei soții;
achiziționarea de bijuterii, inclusiv diamante, a căror valoare urmează a fi stabilită (au fost identificate facturi fiscale pentru o serie de bijuterii, printre care: un inel în valoare de 58.500 de euro, un set de bijuterii în valoare de 64.225 USD, un inel cu diamant în valoare de 80.000 euro și un diamant de 190.000 de euro (avans 35.000 de euro), un inel de 65.000 euro, un set cercei și lănțișor cu pandantiv în valoare de 11.200 de euro, etc.),
achiziționarea de acțiuni la un club de fotbal, prin intermediul fostei soții,
asocierea în participațiune cu o societate privată cu suma de 640.000 de euro, tot prin intermediul fostei soții

 • Citește și:

Daniel Tudorache se supendă din PSD după ”dosarul diamantelor”

Dezmăț pe bani publici înainte de alegeri: primarul Daniel Tudorache (PSD) cheltuiește 3,2 milioane de lei pe excursii la Sinaia pentru pensionari

BREAKING Daniel Tudorache, audiat la DNA. Fostul primar al Sectorului 1, chemat în dosarul achiziției tabletelor pentru elevi

Comunicatul integral al DNA:

În completarea comunicatului nr. 796/VIII/3 din 19 noiembrie 2020 privind efectuarea unor percheziții domiciliare în două dosare (http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=10067), Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de TUDORACHE DANIEL, la data faptelor primar, anterior deputat, viceprimar al Primăriei Sectorului 1 București, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la trafic de influență și spălare a banilor.

În același dosar s-a mai dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de alte două persoane fizice, fosta soție și o persoană fizică aflată în anturajul primarului, pentru infracțiunea de complicitate la spălarea banilor, respectiv trafic de influență.

Totodată, celor trei inculpați li s-au fixat cauțiuni care trebuie depuse până la data de 27 noiembrie 2020, după cum urmează:
– 1.000.000 euro – TUDORACHE DANIEL
– 200.000 euro – fosta soție
– 75.000 euro – persoană fizică aflată în anturajul primarului

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe ce conturează următoarea stare de fapt:
În perioada septembrie 2016 – mai 2017, persoana aflată în anturajul inculpatului Tudorache Daniel ar fi pretins de la un om de afaceri un comision de 10 % din valoarea contractului de servicii pe care societatea omului de afaceri îl avea cu o instituție aflată in subordinea Primăriei Sector 1. În schimbul banilor, persoana respectivă se angaja să intervină, în numele primarului, la funcționarii responsabili, astfel încât contractul să se desfășoare în bune condiții (plată la timp a facturilor și actualizarea tarifelor) .
În schimbul traficării influenței, persoana aflată în anturajul primarului ar fi primit suma totală de 105.000 lei în numerar, precum și suma de 8.640 lei disimulată ca plată a unor facturi fiscale fictive emise de o firmă aparținând traficantului de influență.
În activitățile descrise, persoana care și-a traficat influența ar fi fost sprijinită de primarul de la acea vreme Tudorache Daniel. Acesta i-ar fi întărit omului de afaceri convingerea că solicitantul comisionului ar fi trimisul său și că trebuie să țină legătura cu acesta pentru buna desfășurare a contractului. În acest mod, Tudorache Daniel ar fi confirmat caracterul real al influenței.
De altfel, există suspiciunea rezonabilă că primarul de la acea vreme Tudorache Daniel ar fi fost principalul beneficiar al sumelor primite de persoana din anturajul său.

În perioada în care a ocupat funcții publice (2008-2018), inculpatul Tudorache Daniel ar fi beneficiat de sume de bani disproporționat de mari comparativ cu veniturile sale licite.
Pentru a ascunde originea sumelor de bani presupus a fi fost obținute în mod nelegal, acesta ar fi interpus două persoane ( soția și menajera), care au acționat ca proprietarii aparenți ai sumelor de bani cu scopul ca, prin cele două, sumele să fie introduse în circuitul civil.
Banii astfel introduși în circuitul civil ar fi fost utilizați pentru a achita excursii în străinătate, bijuterii, articole vestimentare de lux atât din țară, cât și din străinătate, autoturisme, imobile, școli private, acordarea de împrumuturi, constituirea de depozite.
Concret, în perioada de referință (2008-2018), în care Tudorache Daniel ar fi realizat venituri licite totale de 605.782 lei (reprezentând o medie de aproximativ o mie de euro pe lună), există suspiciunea că acesta ar fi săvârșit infracțiunea de spălare a banilor constând în:
– depunerea de sume de bani în numerar prin intermediul fostei soții și al menajerei, în conturi bancare deschise pe numele acestora – în total 2.990.000 lei și 235.000 euro;
– achiziționarea de bunuri imobile pe numele fostei soții în sumă totală de 305.000 euro și 470.000 lei, sume plătite de asemenea în numerar;
– acordarea unui împrumut unei persoane, tot în numerar, în cuantum de 920.000 de euro, prin intermediul fostei soții,;
– achiziționarea de bijuterii, inclusiv diamante, a căror valoare urmează a fi stabilită (au fost identificate facturi fiscale pentru o serie de bijuterii, printre care: un inel în valoare de 58.500 de euro, un set de bijuterii în valoare de 64.225 USD, un inel cu diamant în valoare de 80.000 euro și un diamant de 190.000 de euro (avans 35.000 de euro), un inel de 65.000 euro, un set cercei și lănțișor cu pandantiv în valoare de 11.200 de euro, etc.),
– achiziționarea de acțiuni la un club de fotbal, prin intermediul fostei soții,
– asocierea în participațiune cu o societate privată cu suma de 640.000 de euro, tot prin intermediul fostei soți,
toate acestea cu fonduri cu privire la care există suspiciunea că sunt provenite din infracțiuni.

La data de 21 noiembrie 2020, inculpatului Tudorache Daniel și celorlalți doi inculpați li s-a adus la cunoștință calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

În ceea ce privește cel de-al doilea dosar în care au fost efectuate în cursul zilei de 19 noiembrie 2020 o serie de percheziții domiciliare, informații vor fi date publicității când situația judiciară o va permite.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Menționăm că prezentul comunicat a fost întocmit în conformitate cu art. 28 alin. 4 din Ghidul de bune practici privind relația sistemului judiciar cu mass media, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 197/2019.

Foto: Dan Tudorache (InquamPhotos / George Călin)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

61 comentarii

 1. imi vine sa îi împușc pe toti cei care au avut/au functii de conducere în instituțiile statului și au transformat-o într-o colonie. este rușinos cum acest individ( multi altii sunt protejați,încă ) răspunde tocmi acum pt fapte din 2008-2018).Da nu am avut justiție zeci de ani? sau ce dracu se intampla cu tara asta…prin votarea continua a acestor lepre de dupa 90, suntem părtași la ruinarea țării & ridicarea lor pe umerii noștri.

  • * descentralizare
   * justitia e independenta
   * platesti la pensionarii din justitie sa-ti securizeze „afacerile” (și divorțații… putem obtine o lista cu politicienii divortati?)

  • Cand ma uit cu ce sume operau…
   Pai banii astia nu o sa ii fac in 5 vieti.

   Si vezi cazuri medicale disperate, care cersesc online sa stranga cateva mii de euro, doar sa mai prinda o zi de viata langa familii. Si porcii astia umflati cu pompa, se lafaie in milioane de euro pe banii nostri.

   50 de ani parnaie. Sa moara la Jilava.

  • Îi da cu suspendare, ca nu se identifică un „păgubit”. Tu cum crezi ca scapa Vanghelie?

  • Fix acum, în campanie electorală, s-a trezit DNA, din somnul de cca 3 ani de la eliminarea lui Kövesi. La fel ca Poliția Română, cu o acțiune de amploare ca să dea bine la imagine. Ce m-ar face să cred că după alegeri nu vor intra din nou în letargie?

  • @Prieten: tudorache pare idiotul util.
   Nu m-ar mira ca chiar Florea de pe locul 4 de pe listeled PSD sa-l fi grabit in groapa pentru a prinde un loc.
   Nimeni nu poata se clarifice faptul ca mai tot PSDul e un partid de sociopați, mitomani, etc…

 2. Aștept sa apara postacii de serviciu ai PSD si sa ne explice ei noua cum Clotilde „i-a furat” lui Tudorache dreptul d ea fura…

  • da. si eu. de aia era el turbat si in stare de orice ca sa fraudeze rezultatul. ca ia uite ce prada avea. si ca el sunt cam toti. aia e grav. ba ne mai si sfideaza.

  • Da, s-ar putea sa mai existe dilii care inca sa se indoiasca ca tocmai Mihalache a fost ala care a vrut sa mastrapoleasca alegerile.

  • Il cheamă „Tudorache”, iar alegerile chiar le-a fraudat, nu doar „a vrut să le mastrapolească”. Justiția va avea doar de chestionat Poliția Locală sect.1, anume: cum au inlocuit sacii cu voturi la lumina lunii…
   Hough!

 3. Toti, cu FOARTE MICI excepții, toată clasa politică este la fel.
  De aceea trebuie ”urmăritii legal” toti aceștia, 24/ 24 de ore zilnic, stabilirea răspunderii magistratilor și confiscarea extinsă.
  Cine nu vrea să fie ”urmărit legal” să nu intre în politică (doar nu este obligatoriu) și să se angajeze în mediul privat

  • Cred ca cel mai important si urgent este interzicerea prescrierii acestor fapte.

  • @Coly – total de acord. Pentru mine este de neconceput ca tu sa furi si sa nu raspunzi pentru faptele tale pt ca au trecut 10 ani. Este INADMISIBIL asa ceva. Ori sa se mareasca perioada de prescriere la ceva de genul 25-30 ani (adica sa te haituiasca gandul ca poti fi urmarit mult timp duca ce ai comis fapta) sau sa se scoata complet prescrierea

 4. Hahaha ce poza ! Seamana cu Merkel in tinerete.

  • Doar ca Merkel este doctor in chimie! iar asta un excroc cu patalama. In rest sunt la fel. Aceeasi inaltime, aceeasi constitutie fizica.

 5. Era executat imediat.

 6. Munca, inovatia, cultura, arta, stiinta, progresul, etc, lipsesc cu desavarsire acestui popor scarbos. Preocuparea acestor barbari spurcati, de cum se nasc si pana mor, este sa fure si ucida si sa scape nepedepsiti..

 7. Va amintiți ce vocal era acest individ acum o luna? Acum se explica:ii era frica, și n-a scăpat. Dacă i-au pus cauțiune, este un semn cavafi condamnat. Urletele, insultele și badaranii le lui Ciolacu, Tudose și Badulescu asta vor sa acopere vinovăția, hoția și corupția generalizata din PSD. N. u mai păcălesc pe nimeni!

  • coruptie generalizată la nivel național; politic si administrativ. Intreg spectrul politic este vinovat de ruina economică a țării, de crearea unei societăți fara valori si principii -educatie etc. daca refuzati realitatea si vedeti problema doar in PSD, înseamnă că sunteți părtinitor.

  • Un omule, las-o moarta ca macane. Cind gusterii astia au guvernat, direct sau prin interpusi, aproape tot timpul dupa 90′ tu vii sa ne vinzi macaroane?
   Sigur, politicienii nu sint cine stie ce lumini (parerea mea e ca sint ce are mai rau o tara), dar nu mai amesteca in ciorba confuziei, bunule propagandist.

  • amicu, te înșeli. daca nu esti cu PSD trebuie sa fii cu PNL
   eu nu fac politica.nu simpatizez niciun partid. sunt doar un cetățean onest plătitor de taxe si asist la ruinarea țării de dupa 90… nu are sens sa intru in tenebroasa ta minte.

 8. Saracul Tudorache !
  Singura lui avere „Familia si onoarea” !

  PS. Restul, averea materiala e a hapsanelor, hraparetelor de fosta nevasta si fosta menajera !

  PPS. Las’ Danutule ca onoarea ti-o va repera in maxim doi ani, doi ani jumate viitoarea mare familie de la Rahova in frunte cu taticul Alifie si unchiul Vaselina !

 9. La multi ani! Cu executare…

 10. 2008-2018… si l-au lasat sa fure in voie…
  In cati ANI acest Dosar va fi Clasat?!
  Hai, cine nimereste!!!!!
  Tudorache asta NU va pune piciorul la puscarie, nu cred ca are careva vreo indoiala!!
  Iar Statul roman va recupera fix ZERO lei!!!

 11. Daca nu v-ati prins ca e berbecul sacrificat pentru alegerile astea, e grav.

  PeSeDe PeSeDe PeSeDe…. vorbim de Tudorache, nu de Piatra Neamt 🙂

  • Da, e un martir al poporului, soros , statul paralel, medicamenteee

  • N-a zis nimeni ca-i martir draga, e un hot, exact ca cei din PNL, doar a fost sacrificat acum, ca tu, si restul oitelor naive, sa vada ca ‘justitia isi face treaba’ si sa voteze PNL 🙂

   Dupa alegeri, se linisteste iar treaba, dar trebuiau sa il plimbe pe unul in catuse ca sa va agite pe voi, astia dornici de justitie, totusi de la PNL cati au intrat la puscarie? De la PDL? Va zic eu 0, Udrea sta binemersi, ea nu e martira 🙂

  • din nefericire pentru tine intelegi extrem de prost fenomenul.
   de unde deduci tu ca arestarea unui pion de rang 2 sau 3 ca tudorache inseamna ca lumea zice ca psd fura si ca automat voteaza pnl, numai tu poti sa explici. dar stai prost rau cu logica. daca se voia ce zici tu il arestau pe ciolacu, pe firea, pe grindeanu. piese grele, nu toti ciumpalacii.

   udrea sta binemersi pt ca multiubitul tau psd a modificat legile justitiei si momentan e scapata pe noile legi. deci mai sapa. dar nu e scapata ca face cineva ilegal.

   si nu pricep cum adica „acum”? adica pe o parte tipi ca de ce dureaza un dosar asa mult timp, pe de alta nu iti place cand il aresteaza chiar in anul cand a facut hotia. tu de fapt ce vrei? ca nici nu stii ce vrei. nu esti tu in masura sa decizi cand se fac arestarile. ca ai tu dubii, problema ta.
   dar stau si ma intreb cine e oaia naiva, aia care cred ca totul e o conspiratie sau aia care prefera sa fie arestati hotii oricand, dar macar sa fie arestati. ma intrev si eu asa, retoric.

 12. care e problema domne, asta doreste acest popor de maimute, sa fie furat de acest gen de hoti, lasat oamenii in pace, e vointa populara

 13. Cu ce mafiot s-a luptat USR, Clotilde Armand la sectorul 1 !? Cati or mai fi ca asta in toata tara ? Din 2008 hotul asta a furat in liniste, serviciile de urmarire si investigare au inchis ochii si romanii prosti l-au votat chiar si in 2020 cu peste 39%.
  Ce e mai dureros – nu va face nici o zi de parnaie, la cat de corupta si politizata este justitia din Romania.

 14. toti primari PSD fura, mariti pedepsele.. de exemplu daca esti mebru PSD si te a prins faci de la 5 ani in sus si a 2 a oara de la 10 ani, si pe viata daca este cazul

 15. Interlopul Dragnea , seful tau de la PSD, cu ajutorul caruia ai ajuns primar infractor la sectorul 1, cel mai bogat sector , dar pentru infractorii PSD-isti, considerat cel mai bun pentru furat, are un pat pregatit la el in celula. La cat mai multi ani in noua ta casa , penitenciarul , locul in care ar trebui sa iti petreceri urmatorii ani din viata. Nu ai facut absolut nimic pentru sectorul 1 banditule, doar l-ai praduit si l-ai furat.

 16. Hotul asta ar trebui trimis la munca silnica in cariera de piatra, inca din prima zi de detentie. Nu putem avea niste talhari PSD-isti in inchisoare care sa nu faca nimic, sa stea degeaba si sa se uite la televizor .

 17. Stiu, sentimente de furie si revolta dar singura solutie e sa modificam legile si codul penal.
  Pentru asemenea fapte inchisoare 20 de ani fara posibilitatea de a iesi inaintea executarii celor 20de ani si averea confiscata integral !
  La fel, interlopii si cei din crima organizata pedepse draconice si confiscarea averil!
  Fara un cod penal nou cu pedepse reale nu din astea facute de pesedisti NU vom stopa niciodata coruptia si jaful in Romania!

 18. Hotul ăsta nesimțit nu e pe locul 2 la Camera Deputatilor-PSD Bucuresti? Ce-i drept si alti ” persecutati” furaciosi au fost aleși de popor, ei fiind in acel moment cu problema la DNA.
  Eu cred că procesul se va încheia după ce i se termină ăstuia si al doilea mandat :((((

 19. nu cumva e copilul de suflet al lui daddy dragnea ?

 20. Citind sumele pe care le-ar fi invartit, nu zic furat, acest individ si complicii lui, ma simt pur si simplu strivit de sentimentul de deznadejde. Adica nu inteleg cum intr-o tara in care oamenii pot trai, e adevarat, ca niste sclavi, cu 200-300 euro pe luna, acesti monstrii praduiesc fara sa le ajunga sume de zeci de mii de ori mai mari si continua sa o faca pana cand sunt eventual prinsi sau crapă in m..ii mamicilor lor. Cine il regreta pe magarul asta, sa faca un calcul simplu: cat trebuie sa munceasca el pentru a-si permite un singur diamant din cele cateva pe care le detine buhaitul ala? Si dupa ce face calculul, sa se gandeasca cum i-ar sta cu el infipt in kur, pentru ca eu nu-i vad alta intrebuintare.

 21. Românii care au votat sau votează acest Grup Infracțional Organizat alcătuit din PSD ALDE UDMR și alte grupuri mai mici care s-au desprins din FSN-ul comunist ProRo UNPR , sper să își dea seama intru-un final cât de retardați sunt, pentru că timp de 30 de ani au propulsat în toate instituțiile publice ale statului, ale administrațiilor locale doar HOȚIE.
  PSD ALDE înseamnă HOȚIE, CORUPȚIE !

 22. De penelist ul pedist chilian ce se mai aude ca și pala la scos dna’ul cu cătușe din primaria sectorului 1.Pe pesedist ul asta au știut ce face dar l-au lăsat în pace și dacă reușea sa fure destul de mult la alegeri acum Tudorachhe erea bine mersi la primărie iar procurori ii ziceau :sa trăiți dom’primar.

 23. Vai, dar cum arata lista PSD pentru Bucuresti.. In frunte, profesionistul Rafila, apoi Tudorache, baiatul de mai sus. Apoi Diana Tusa, nevasta lui Bubble, excrocul cu stiri pe surse, apoi Florea, alt primar psd-ist in cautarea disperata de imunitate si tot asa.

  Noul PSD, nene, garanteaza Ciolacu pentru baietii astia. PSD merita macar 12 ani de opozitie, daca tot nu putem sa ii scoatem de tot din politica. Si multi, multi ani de puscarie. Cu executare.

 24. Hotu’ neprins e psd-ist cinstit

 25. Hai, la mai mulți prinși !!!

 26. Lasati bre oamenii sa fure. De parca fura de la voi. Fura de la stat.
  Cam asta e gandirea romaneasca.
  Isi merita soarta bucurestenii care i-au votat pe tudorache si pe firea.
  Hai ca vad la orizont o perioada de belsug si prosperitate…pentru orice alta tara sanatoasa , dar nu pentru noi.
  Noi vom plati impruturi de stat si dobanzi pana vom crapa

 27. Daca traia in China ,familia avea 48 de ore sa plateasca factura pentu glontul folosit.

 28. Partidul social democrat acronimul pcr,partidul care lupta pentru binele camarilei. Dragnea domeniul pe doua strazi in Teleorman,avere facuta cu pusul apei in bere si salar de bugetar, Veorica vila in boscheti la Sinaia cu salar de profesoara,Badalau cu vila si averi din salar de bugetar, plus din furtul de cartofi, Iordache, avere din salar de maistru la fabrica de mobila si salar de bugetar,facultate la distanță,Balti,Olguta , conac in centrul Craiovei cu bani de la nunta,si lista e lunga. Nu pierde speranta,voteaza psd,intr-o alta viata poți fi si tu alesul.

 29. Iata cum se eludeaza declaratia de avere .Gasesti sotia,menajera ,oameni de paie pe numele carora sa o ascunzi.Daca nu poti s-o justifici ce sa faci?Ce credibilitate mai poate avea un partid care a propus un astfel de om sa candideze ca primar la cel mai bogat sector al Bucurestiului?Oare chiar n-a stiut nimic de toata povestea asta ?
  Si cand te gandesti cata agitatie a facut PSD-ul si cateva televiziuni de casa -ca vezi Doamne i s-au fraudat voturile candidatului cu pricina.
  Pe infractiunile acestea de spalare de bani trebuie pus accentul.Trebuie urmarit traseul banilor murdari.Sa fie intarit Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor ,iar in cadrul politiei judiciare sa functioneze ofiteri de investigatii financiare.Averea cui administreaza feluritii oameni de paie cu conturile pline?
  Oare divortul lui Tudorachen-a fost de convenienta?Adica ce ,ramai cu banii furati(Mai cunosc eu un primar condamnat penal si obligat la despagubiri civile intr-o cauza,iar intr-alta obligat numai la despagubiri civile ,dar care a lasat destula avere la fosta sotie cu care a gospodarit-o pe perioada activitatii infractionale si in prezent treneaza procesul de despagubire a sumelor provenind din infractiunile comise pe care organele de executare silita le leaga de partajarea averii cu sotia actuala)-Pe mine ma deranjeaza cum de-a ajuns povestea asta cu Tudorache sa se intinda sa se intinda pe 10-12 ani de zile?De ce n-a intervenit nimeni pana acum?
  Ma intreb oare ce se intampla daca acest individ castiga Primaria Bucurestiului.La scurt timp dupa ce-si lua mandatul se trezea pus sub inculpare, cercetat sub control judiciar pe cautiune si toti oamenii se intrebau ce a gandit cetateanul acesta cand a candidat la functia de primar si cat bun simt a avut cand s-a dus sa cerseasca voturile bucurestenilor din sectorul 1.

 30. Ce se-ntampla? omu’ tudorache-ache e un rau strans la punga
  si a adunat banutz cu banutz, centima cu centima, euro cu miile ..pana la milion. primul milion a fost mai greu de strans, hein?
  Cu o mie de euro in medie pe luna in ultimii zece ani a reusit o performanta de un Nobel pentru economie. nici mafiotii italieni nu reusesc sa puna la lumina conturilor bancare prin interpusi si alte terte parti atata banet!!!
  banet ceva e putred…. in Danemarca sau in tara mea draga?
  adica primaru’ a pus deoparte milioane linistit, da’ fiscul era ocupat cu scrisorile- ultimatum pentru „aitistii” pfa si alte meserii liberale, care trebuie sa plateasca din greu la timp si fara greseala.
  ALTFEL : ia-ntrebati-l par’ezamplu si pe fostul domn pre’mare de la Brasov. Scripcaru G. patru mandate full -options si inca se afiseaza sarantoc si rupt in pantofi si cu declaratii oficiale ..de plans.
  daca cineva – justitia unde e? – ar investiga miscarile bancare ale rudelor, cunoscutilor, amantelor ar avea mari surprize. tot primaru’ e milionar evident, n-asa nene Iancule?

 31. Ce se-ntampla cu repetitiune?
  Am luat un paharel, hai maxim doua sau chiar trei, pe muzicchia celor de la Thin Lizzy whiskey in the jar ca sa reusesc sa citesc lista extrem de lunga a lu’ nea ali baba asta. iata o linie . Imprumut de 900 de mii de euroci, bravos natiune halal sa-ti fie,
  inel cu diamant facturat 80 de mii tot in euro .
  Sotia modesta a sefului meu, capitalist occidental din tata in fii si din multi batrani inaintea lui, se poate lauda doar cu un inel la 10 mii.
  Sa constatam cum cei care latra doctrina „social si democrata va rog ” din romania sunt mai degraba interesati sa „imprumute” milioane ca niste adevarati camatari in loc sa se ocupe de job-ul lor platit mult prea bine de statul LOR. statul sunt ei toti, casta superioara care isi da avantaje prin legile LOR, n-asa nene Iancule?

 32. Oricum ăsta e copil mic pe lângă Vâlcavou. Ăla strateg tăticule, conform ultimei declarații de avere e sărac lipit

 33. Bravo, Nea Tudorache ! Una peste alta ,așa șut în dos nu-i trăgea PNL-ul PSD-ului nici în 20 de ani ,cum ai făcut-o mata cu inelușele și diamantele matale !Măcar îți veneau bine ?!…