G4Media.ro

Dezbatere cu replici acide între Florin Roman și Robert Cazanciuc, ”arbitrată” de…

Dezbatere cu replici acide între Florin Roman și Robert Cazanciuc, ”arbitrată” de Stelian Ion, în studioul B1TV. ”Noul PSD este vechiul PSD condus de Dragnea din pușcărie prin cârmaciul de pe insula Belina”

Replici acide între Florin Roman (PNL) și Robert Cazanciuc (PSD), ”arbitrate” de Stelian Ion (USR PLUS), prezent și el pe Skype, într-o dezbatere organizată marți seară în studioul televiziunii B1TV.

Deși la începutul emisiunii nu a fost enunțată o temă a discuțiilor, acestea au deviat spre subiectul zilei în dezbaterea politică: închiderea piețelor.

Roman și Cazanciuc și-au aruncat cuvinte grele: de la ”Acest PNL este mai rău decât coronavirusul” (Cazanciuc) la ”Să vă fie rușine. PSD a închis piețele cu gaze lacrimogene și bastoane”.

”Ca să clarificăm situația politică a țării trebuie să scăpăm de această majoritate toxică și nocivă în Parlamentul României reprezentată de noul PSD care este fapt vechiul PSD, condus de Dragnea din pușcărie prin cârmaciul de pe insula Belina. Era plin internetul de poze în care și domnul Grindeanu și domnul Ciolacu țineau știuca domnului Dragnea la pescuit la Belina” a spus Florin Roman.

Moderatorul emisiunii a intervenit și a spus că ”domnul Ciolacu nu apare în poze, dar este suspectat într-adevăr că este cârmaciul la barca respectivă”.

”Pe mine nu mă surprinde aroganța, și o spun cu supărare și dezamăgire, a celui care poartă titulatura de președintele interimar al Senatului, o titulatură care ar trebui să-i ofere un anumit tip de limbaj și un anumit tip de echilibru. Vreau să-i spun foarte clar niște  lucruri. Eu când am ceva de spus o spun pesediștilor în față, de la tribună (…) Președintele a explicat astăzi celor ca domnul Cazanciuc că atunci când numărul infectărilor crește pe valul doi al pandemiei și în Germania, și în Spania, singura soluție este  să se ia măsuri să oprească răspândirea virusului” a continuat Florin Roman.

”Acest PNL este mai rău decât coronavirusul. Cum să dai o lege ca să închizi piețele? În favoarea cui lucrezi tu, Guvern al României? Sunt de acord cu domnul Ciolacu, a venit să înlăture această nenorocire care s-a abătut asupra românilor. Eu candidez la Giurgiu. 50.000 de oameni trăiesc cu pensia minimă pe economie. Își vindeau produsele în piețele din București. Uitați-vă cum stau oamenii ăia cu șubele pe ei, înghețați de frig, se poate uita domnul Roman în ochii acelor oameni? Despre asta este vorba, despre cinism pur și simplu” a spus Robert Cazanciuc.

Discuțiile dintre cei trei au continuat într-o notă neclară, legată de același subiect, Roman și Cazanciuc aruncându-și acuzații.

La un moment dat, Robert Cazanciuc a scos telefonul și a încercat să arate spre cameră imagini, cel mai probabil ale unor vânzători dintr-o piață din România. Roman i-a strigat: ”Să vă fie rușine, sunteți unul dintre cei care a vorbit de botniță. Dumneavoastră încurajați nerespectarea legii”.

”Spuneți foarte clar: PNL-ul a închis piețele”, a replicat Robert Cazanciuc. ”Piețele le-ați închis dumneavoastră, cu gaze lacrimogene, cu bastoane…” a răspuns Roman, după care conversația a devenit greu de înțeles, în condițiile în care persoanele aflate în studioul televiziunii vorbeau una peste celaltă.

Stelian Ion a încercat să lămurească modificările aduse de amendamentul PSD de miercuri și i-a cerut lui Robert Cazanciuc explicații legate de redeschiderea piețelor la pachet cu bâlciurile și talciocurile, pe care însă nu le-a mai primit din cauza unui episod publicitar.

Foto: Captură din timpul emisiunii

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Blat !
    Dezbatere „simulare” !
    Ne vedem la alegeri !

  2. Nu inteleg de ce se antreneaza Cazanciuc in aceste clinciuri cu un individ de speta lui Florin Roman, care este un om al pesterii, un necioplit artagos, un taranush care si-a depasit cu mult conditia si potentialul. Cazanciuc este un om citit, educat, este din alt aluat. In fine, am ajuns la concluzia ca politica scoate din oameni latura lor cea mai intunecata, iar latura lui Florin Roman depaseste orice limita de bun simt si decenta. Omul este un taranush ajuns in politica, cu mult peste potentialul lui, ca si multi altii ajunsi in politica.

  3. Dragnea conduce si Justitia, nu doar PSD.

  4. Ăștia sunt pesedeii și peneleii de azi. USL-iștii de ieri. Recunosc cu nonșalanță, în fața telespectatorilor, că n-au făcut nimic. NIMIC, timp de treizeci de ani. Avem: „De atâția bani atâta pește”. Rău am ajuns.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.