G4Media.ro

Deschiderea școlilor în Spania: Vaccinarea extinsă permite reluarea predării față în față…

Deschiderea școlilor în Spania: Vaccinarea extinsă permite reluarea predării față în față cu măsuri de protecție moderate, deși incidența cazurilor de Covid e dublă față de luna mai

Ministerul Educației din Spania și autoritățile din regiunile autonome ale țării au decis săptămâna aceasta să păstreze o serie de reguli agreate în luna mai pentru redeschiderea școlilor, pe parcursul săptămânilor următoare, potrivit El Pais. Este vorba despre măsuri moderate – precum masca obligatorie, dar un număr mai mare de elevi la clasă –  deși numărul de cazuri de Covid-19 este dublu, în prezent, în Spania, comparativ cu luna mai.

Pe 20 mai, în această țară se înregistrau 139 de cazuri la 100.000 de locuitori. Miercuri, numărul crescuse la 291, Spania confruntându-se cu ceea ce numește al cincilea val Covid, după cum scrie publicația citată.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. In schimb la noi 4% din elevii de gimnaziu vaccinati, distantare zero, aerisirea la fel, clase supra-aglomerate, invatat in schimburi fara dezinfectare sau aerisire dupa ce pleaca un schimb. Important e sa fie votantii multumiti.