G4Media.ro

Derapaj al deputatului minorității italiene: Andi Grosaru compară certificatul de vaccinare COVID-19…

Derapaj al deputatului minorității italiene: Andi Grosaru compară certificatul de vaccinare COVID-19 cu certificatelor impuse de Adolf Hitler pentru a separa arienii de celelalte populații

Deputatul minorităţilor naţionale (Asociaţia Italienilor din România – RO.AS.IT.) Andi Grosaru a susţinut, în plenul de luni al Camerei Deputaţilor, că certificatul verde introduce o ”practică eugenică” (eugenie = Teorie care preconizează ameliorarea populațiilor umane prin măsuri genetice -alegerea părinților, sterilizarea, interzicerea procreării etc-, folosită de rasiști și fasciști, conform dexonline.ro, n.red.) interzisă de către Carta Europeană a Drepturilor Omului şi copiază certificatul introdus de Adolf Hitler prin care deţinătorul trebuie să dovedească faptul că este de origine ariană.

„Adolf Hitler a introdus un document prin care deţinătorul trebuia să dovedească că este de origine ariană. Acest certificat digital care se introduce nu face altceva decât să copieze şi să aducă exact aceleaşi practici pe care în trecut cineva le-a făcut. Toţi cei care vor folosi acest paşaport nu vor face altceva decât să aplice şi să intoducă practica eugenică, care este interzisă de către Carta Europeană a Drepturilor Omului. Drept urmare, înainte să votaţi aşa ceva, să vă mai gândiţi”, a afirmat Andi Grosaru, la dezbaterile din plenul de luni al Camerei Deputaţilor.

Certificatul de origine ariană (Ariernachweis în limba germană – n.r.) a fost un act, în perioada nazismului, care documenta apartenenţa la rasa ariană a unei persoane, rasă care era văzută ca superioară tuturor celorlalte.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis, luni, la solicitarea grupului parlamentar al USR, urgentarea procesului legislativ în comisii şi introducerea pe ordinea de zi a plenului, sub rezerva primirii raportului, a propunerii legislative care introduce obligativitatea certificatului de vaccinare la locul de muncă, care a fost respins deja în Senat.

Deputaţii AUR au mers, luni, la şedinţa comisiei de sănătate care se reunise pentru a lucra pe amendamentele depuse la proiectul de lege privind certificatul verde la locul de muncă. George Simion i-a acuzat pe parlamentarii de la PNL, USR şi PSD că doresc să treacă amendamentele pe repede înainte pentru a da votul cât mai repede pe proiectul de lege.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ Andi Gabriel Grosaru

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. Nu are nici o legatura una cu alta. Rasa nu ti-o poti alege, pe cand daca sa te vaccinezi sau nu, poti. Iar eugenia inseamna altceva, eliminarea celor care pot fi mai slabi din nastere, pe cand accesul pe baza certificatului verde este pentru protejarea celor mai vulnerabili in fata bolii ceea ce este exact pe dos.

  • Auzi mai cap de cretă , ce, o arzi în filosofii, la început pare ea altceva, pt ca vine ambalata într, un soi de bine medical, dar în esențe și pe termen mult mai lung vizează același lucru

 2. Musolini a fost mai fascist decat nazistii.

 3. Cine considera acesta ca fiind un derapaj ?!
  Derapaj de la ce ?! De la ,,corectitudiea politica” ?!

  Comparatia este destul de aproape ca potrivita .

  • Propagandă marca Tăpălagă.

 4. Scaunul de deputat se moștenește în familia Grosaru, mămica lui Andi este șefa italienilor din România. Așa ajungi deputat cu mai puține voturi decît un primar de comună mai răsărită. Un nesimțit, Andi Grosaru!

 5. Derapaj in capetele pline de propaganda antifa ale lui trampalaga și pantozzi. Grețoase personaje care se cred jurnalisti.

 6. Cocalari puși de PSD, ce așteptări sa ai…

 7. Nici un derapaj. A fost un discurs absolut normal și o argumentație cât se poate de logică .

 8. Nu stiu ce legatura are cocalarul asta cu italienii. In Italia e in vigoare certificatul, aproape 80% vaccinati, toata lumea poarta masca (pe nas) la interior si nu e atata tamtam. Ba chiar considera vaccinarea obligatorie ca sa ajunga la 90+. Grosaru asta e dus cu pluta iar RO.AS.IT ar trebui sa se lepede de asemenea specimen!

 9. Orice nu cadrează cu dictatura medicală este in derapaj.
  Aceași oameni cu care ati lucrat zeci de ani in breaslă, au fost alături, v-au ajutat acum sunt dușmanii poporului doar pt ca se opun segregării?
  Nu mă refer la acest deputat ci la nivel micro, unde munciți fiecare.

  Parcă o negură s-a așezat pe rațiunea tuturor.
  PS
  La Untold au folosit certificatul verde, la fel si la alte mari adunări de persoane.
  La ce a folosit? A oprit pandemia?
  Nu, din contră. A creat o falsă stare de siguranță.

  Sa ajungi sa ameninți cu concedierea zeci de mii de oameni care vor sa poată alege și să anulezi constituția propriei țări cu ce ideologie din trecut seamănă?
  Mai ales că acest certificat NU are niciun efect asupra pandemiei ( a se vedea Austria, Olanda, Germania)

  Unii se vor trezi, dar va fi prea târziu!

 10. E bine de știut. Cine nu va vrea să voteze AUR pentru că nu le place naționalismul – dar se opun totodată fascismului sanitar – au acum opțiunea de-a vota cu Uniunea Italienilor.

  La gente come noi non mola mai!

 11. Nu este nici un derapaj. Cititi jurnalul Annei Frank, scris in 1942-1944 pe vremea lui Hitler si veti fi uimiti sa vedeti cate similitudini sunt cu situatia actuala.

  • Domnule dragă , scum și dumneata îi trimiți să citească , dar credeți că și înțeleg ceea ce ar citi , în cazul în care ar citi .