G4Media.ro

Deputatul PSD Gabriel Zetea despre activitatea de „finanțist” a lui Vîlceanu: Eu…

Deputatul PSD Gabriel Zetea despre activitatea de „finanțist” a lui Vîlceanu: Eu nu l-am auzit absolut deloc să scoată vreun cuvânt în Comisia de Buget-Finanțe din Camera Deputaților

Mai mulți politicieni au fost chestionați în emisiune la B1TV despre calitățile care-l recomandă pe Dan Vîlceanu în funcția de ministru al Finanțelor.  Liberalul Florin Roman – care se numără printre susținătorii lui Florin Cîțu – a apreciat că Dan Vîlceanu este un bun finanțist și că aceast lucru reiese și din activitatea sa în Comisia de Buget – Finanțe din Camera Deputaților.

Deputatul social-democrat Gabriel Zetea l-a contrazis imediat pe Florin Roman, spunând că nu l-a auzit absolut niciodată pe Vîlceanu să vorbesacă vreun cuvânt în cadrul Comisiei. Zetea a adăugat că alți liberali sunt cei care iau cuvântul în ședințele Comisiei, chiar și Florin Roman o face, și că doar pe Vîlceanu nu l-a auzit niciodată.

„Eu în Comisia de Buget, pe Vîlceanu nu l-am auzit niciodată spunând vreun cuvânt. Nici nu aș putea să mă pronunț despre el pentru că nu l-am auzit vorbind, despre macroeconomie de exemplu… Nu a zis nimic niciodată. În Comisie sunt alți colegi liberali care se pronunță, precum Bogdan Huţucă, chiar și Florin Roman, dar pe Vîlceanu până acum nu l-am auzit absolut deloc”, a comentat Gabriel Zetea.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Un impostor (Zetea – PSD) se leaga de alt impostor (Valceanu – PNL, ex-PSD). E razboi mare in USL, se lupta impostorii! 😀

 2. ! ABC

  nu exista egalitate de situatie

  una sa fii membru intr-o comisie si cu totul alta sa fii in executiv!

  sa spui despre cineva ca este impostor, asta e vorba grava…aveti proba adevarului?

  eu nu stiu daca domnul Zetea este impostor, stiu ca domnul Valceanu a avut treaba cu dna-ul!

 3. Valceanu e cel mai potrivit pt finantele romanilor.
  Intrebare: ce finante?

 4. g4media.ro – DE CE cenzurati comentariile ???????, aveți vreo moștenire comunistă ???????