G4Media.ro

Deputatul PNL Iași Alexandru Muraru, vicepreședinte al Comisiei pentru Educație, susține că…

Deputatul PNL Iași Alexandru Muraru, vicepreședinte al Comisiei pentru Educație, susține că profesorii care refuză vaccinarea afectează imaginea sistemului de educație, dar și ”imaginea lor în societate”

Deputatul PNL Iași Alexandru Muraru, vicepreședinte al Comisiei pentru Educație, susține că profesorii care refuză vaccinarea ”afectează imaginea sistemului de educație”, dar și imaginea corpului didactic în societate, arată acesta într-un comunicat de presă.

Parlamentarul liberal a făcut apel la inspectoratele școlare și la conducerile universităților să demareze campanii interne și pe rețelele de socializare pentru popularizarea beneficiilor vaccinării.

Muraru a considerat necesar apelul său public în contextul unui procent scăzut de profesori universitari și preuniversitari care vor să se vaccineze. În universități, 60% dintre cadrele didactice și-au exprimat intenția de a se vaccina, iar în mediul preuniversitar doar 40%.

 • ”Apelul meu este ca Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) și conducerea universităților ieșene să demareze campanii de informare interne, dar și pe rețelele de socializare, pentru a convinge cât mai mulți profesori că vaccinarea împotriva COVID-19 este singura soluție pentru a putea reintra în normalitate cât mai repede. Procentul scăzut de cadre didactice care sunt dispuse să se vaccineze afectează negativ imaginea acestora în societate, precum și a sistemului de educație ca întreg. În acest moment, din motive de multe ori neîntemeiate, statutul profesorilor nu este apreciat așa cum ar trebui. Țara noastră, ca întreaga omenire, trece printr-un moment dificil, iar cadrele didactice, alături de medici și alte categorii sociale ”din prima linie”, sunt chemate să sprijine efortul colectiv de a lupta cu pandemia de COVID-19. Lupta în acest moment se duce în mințile oamenilor, după ce cercetătorii au reușit să confecționeze în laboratoare ”arma” pentru a putea învinge virusul. Rolul profesorilor este cu atît mai important, cu cât ei reprezintă modele pentru elevi și părinți. De aceea, apelul meu este să sprijine campania națională de vaccinare și efortul statului de a pune capăt pandemiei. Doar imunizarea populației prin vaccinare poate elimina virusul. Vaccinul produs de Pfizer-BioNTech a primit undă verde în România și în toată Uniunea Europeană după ce reprezentanții Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) au ajuns la concluzia că este sigur, de calitate și eficient. Vaccinul este singura cale pentru a reveni în clase, pentru a ne reîntâlni cu elevii și studenții și pentru a reintra la normalitate”, a transmis Alexandru Muraru, deputat PNL Iași.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Nene inscrie-te in PSD cu mentalitatea ta de comunist. Nu e nimeni obligat sa se vaccineze la comanda.

  Mi-ar fi si rușine sa emit asemenea aberatii eu făcând parte dintr-un partid „liberal”.

  • #kondensatorilor, cititi din prospectul vaccinului COMINARTY

   BioNTech Manufacturing GmbH

   acum se desfasoara etapa de evaluare 3 a „vaccinului” folosind drept cobai umani pe fraierii care se vaccineaza voluntar

   OBLIGAȚII SPECIFICE PENTRU ÎNDEPLINIREA MĂSURILOR POST￾AUTORIZARE ÎN CAZUL AUTORIZĂRII PRIN APROBARE CONDIȚIONATĂ

   Aceasta fiind o autorizare prin aprobare condiționată și în conformitate cu articolul 14-a alineatul din Regulamentul (CE) nr. 726/2004, DAPP trebuie să finalizeze, în intervalul de timp specificat, următoarele măsuri:

   Pentru a confirma eficacitatea și siguranța Comirnaty, DAPP trebuie să depună

   Raportul final al studiului clinic pentru studiul C4591001

   randomizat,

   controlat

   cu placebo,

   în regim orb pentru observator.

   Decembrie
   2023
   18

   Vacicinare placuta, COBAILOR !

 2. Dacă va continua sa ii jignească nu ii va convinge. Deocamdată sa facă platforma aia funcțională.
  Și nu e frumos pentru un parlamentar sa facă reclama la o anune firma

 3. sa mori tu, de nu e adevarat!
  imaginea este afectată de idioți ca voi, ce va aflați in posturi cheie, cu creiere de găină

 4. Altul care s-a trezit 5 zile mai tarziu. Asta era sloganul de comunicare inainte de faza a doua. Intre timp s-a schimbat situatia: nici aia care vor nu se pot vaccina, asa ca mai bine se roaga sa nu vrea prea multi si sa arunce in aer sistemul. Martie e ocupata, probabil prin Aprilie – Mai.
  Abia dupa ce ii vaccinam pe cei 50% care vor, putem sa ne intrebam ce facem cu ceilalti. Eu nu mi-as consuma energia acum cu cei care nu vor.
  Un profesor vaccinat intr-o clasa cu 30 de copii nevaccinati, care pot sa transmita intre ei virusul, este irelevant.

 5. Cum mai figurant sa ma obligi tu sa ma vaccinez.O sa ma vaccinez cand o sa te vad pe tine cu 10 ace infipte in cap

 6. Vaccineazate tu si aia ca tine (desi sunt sigur ca tu NU te vei vaccina) si atunci nu o sa fie nevoie sa ma mutilez eu.Miine o sa vrei sa -mi tai si o mana.Povestea ta aproape ca seamana cu capra vecinului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.