G4Media.ro

Deputatul Nicolae Giugea a revenit în PNL și a preluat funcția de…

sursa foto: Facebook

Deputatul Nicolae Giugea a revenit în PNL și a preluat funcția de președinte al organizației liberale Craiova / În 2021 el s-a alăturat echipei Orban și a plecat din partid, declarând că nu susține alianța cu PSD

Deputatul Nicolae Giugea a revenit oficial în PNL, adeziunea fiindu-i validată joi de Biroul Politic Judeţean al PNL Dolj. Nu numai că a revenit în partid, dar Giugea a preluat și funcția de președinte al organizației municipale PNL Craiova.

Reamintim că în noiembrje 2021, Nicolae Giugea a demisionat din partid și s-a alăturat echipei lui Ludovic Orban, activând ulterior în proaspătul partid „Forța Dreptei”. El a spus la momentul respectiv că nu poate susține o alianță între PNL și PSD.

„Nu există niciun fel de explicaţie logică pentru modul în care, în câteva luni, grupul lui Florin Cîţu a distrus o coaliţie perfect funcţională, a distrus un Guvern care avea oportunitatea de a face reforme reale pentru a pune România pe direcţia cea bună şi, în cele din urmă, a instalat haosul în ţară. În plină pandemie, aşa-zisa echipă câştigătoare a declanşat un război în partid, apoi unul în coaliţie, apoi unul cu întreaga ţară. (…) Partidul se îndreaptă către un naufragiu evident şi nimeni nu are curaj să spună nimic. Mulţi ştiu, dar tac. Le e mai frică de şeful din partid, decât de electorat”, scria la momentul respectiv Giugea pe contul său de facebook.

În continuare, deputatul care a revenit în PNL critică activitatea primarului social-democrat al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu „Craiovenii au parte servicii publice de proastă calitate. Toate sondajele și studiile care analizează calitatatea vieții din orașele românești, plasează Craiova spre coada clasamentelor”.

Din postura de președinte al PNL Craiova, el amenință că va analiza activitatea companiilor/societăților subordonate Primăriei.

„În cele ce urmează voi analiza toate companiile și societățile din subordinea autorităților locale. Cu cifre și date, pentru ca totul să fie foarte clar. Prima pe listă este Compania de Apă Oltenia”, a transmis Nicolae Giugea.

Nicolae Giugea a anunţat conducerea Camerei Deputaţilor că începând de luni revine în grupul parlamentar al PNL.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Pe cine mai pacaleste PNL? Se intorc disidentii, ha ha. Domnul Ciuca l-a numit prefect de Dolj pe cel care a schimbat tabara si a votat cu PSD-ul in prima sedinta a Consiliului Local Craiova oferind majoritatea PSD-ului. Asta cu mult inainte de blatul national PNL-PSD.
    Craiovenii au votat ceva, PNL le-a oferit altceva.
    Nu o sa mai pacaliti pe nimeni

  2. Olteanu, tot oltean. Linge unde a scuipat.

  3. Veșnicul perdant!