G4Media.ro

Deputatul Dumitru Coarnă a anunțat că reprezintă AUR. Fostul polițist Coarnă a…

Sursa Foto: Facebook/ Dumitru Coarna

Deputatul Dumitru Coarnă a anunțat că reprezintă AUR. Fostul polițist Coarnă a mers în audiență la Ambasada Rusiei imediat după începerea invaziei ruse în Ucraina

Deputatul Dumitru Coarnă, ex-PSD, a anunțat luni că reprezintă grupul parlamentar al partidului extremist  AUR. Fostul polițist-sindicalist Coarnă a fost exclus din PSD în martie 2022 în urma unei vizite la Ambasada Rusiei, în plină invazie în Ucraina.

”Începând de azi, 19 iunie, reprezint grupul parlamentar AUR în Camera Deputaților”, a declarat luni Coarnă în plenul Camerei Deputaților.

În 31 martie 2022, la o lună de la începerea invaziei ruse în Ucraina, o delegație formată din parlamentarii Dumitru Coarnă și Diana Iovanovici-Șoșoacă, Mihai Lasca, Francisc Tobă (toți trei ex-AUR) s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei la București, Valeri Kuzmin, potrivit unui comunicat al lui Șoșoacă.

Cei patru parlamentari au prezentat o propunere privind o așa-numită ”poziție de neutralitate” a României în războiul declanșat de Rusia în urma invadării Ucrainei.

Dumitru Coarnă (PSD) este fost șef al unui sindicat de polițiști. El s-a remarcat prin inițierea, alături de alți parlamentari PSD și AUR, a „Legii suveranităţii – Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român”, depusă pe 2 martie la Parlament.

Între altele, proiectul de lege vrea să pedepsească ”accesarea sau manipularea activității neuronale” precum și ”orice intervenție asupra conexiunilor neuronale sau intruziune la nivelul creierului, într-un mod invaziv sau neinvaziv, în lipsa consimțământului scris”.

Coarnă a fost șeful Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, un sindicat cu mii de membri. El a absolvit o școală de miliție în perioada comunistă și a devenit șef de post în Călărași, după care a intrat în sindicat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Saptamana trecuta AUR a anuntat ca v-a exclude un parlamentar AUR (Titi Stoica) care isi suna colegii din parlament noaptea si ii injura si ameninta cu moartea, saptamana aceasta ii ocupa locul un impostor intrat in parlament pe listele PSD si care acum revine la AUR

    Inca o dovada ca AUR este creatia serviciilor si a PSD pentru a da impresia de opozitie, dar AUR este o opozitie falsa si controlata de sistem, adica de PSD-FSN-PCR, care are si PNL in buzunar acum

    PNL-PSD-AUR reprezinta de fapt sistemul, AUR este cainele sistemului

  2. niste personajeeeee astia la aur-de-la-rusi , care mai de care mai mincinos, mai dezaxat

  3. Mă intreb, în numele și împuternicirea çărei instanțe politice se erijează in soli de neutralitate ? Niște boschetari politici

  4. Zici Goarna Militianu’ si tragi apa…