G4Media.ro

Deputatul AUR Daniel Rusu, fake-news pe Facebook cu o fotografie veche de…

Deputatul AUR Daniel Rusu, fake-news pe Facebook cu o fotografie veche de la Kronospan Sebeș. Ce i-a răspuns șeful Gărzii de Mediu Alba

Deputatul AUR Daniel Gheorghe Rusu (circumscripția Alba) a postat pe contul său de Facebook, de ziua sa, o imagine a companiei Kronospan din Sebeș, în care se poate observa o emisie de fum gros.

”La Sebeș, astăzi, de ziua mea … mă cadorisesc ,,baietii” deștepți cu puțin cancer pe pâine! Așa sa le ajute Dumnezeu și lor și celor care permit asta!” a scris deputatul de Alba, pe contul său.

Postarea sa a fost văzută de șeful Gărzii de Mediu Alba, Dănuț Hălălai, care i-a spus că fotografia este veche și că nu este cazul să provoace panică, în calitate de ”demnitar al statului”.

”La mulți ani domnule deputat! În legătură cu fotografia pe care ați postat-o vreau să vă informez că nu este de dată recentă și nu are legătură cu ziua de astăzi. Această fotografie postată de către un demnitar al statului poate provoca panică și nu este cazul. Cu stimă deosebită! Ing.Hălălai Dănuț” i-a scris acesta.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. AUR sau cum să reducem la tăcere zidurile aureliene. Același fake numai că are izul de antecameră ucegăită de parchetul Valentinei Marinescu, borât și cu ipoteze de catetă.

 2. Inducerea în eroare a populației cu astfel de materiale ar trebui să intre sub incidența Codului Penal. Este un fel de terorism pentru că scopul său este de a produce panică.

 3. dar ca parlamentar chiar asa, ai voie sa faci fake news cu nerusinare??? nicio pedeapsa? pai parca esti un garant. esti trimis acolo ca esti „fruncea”. fruncea infractorilor pesemne. frumos, ce sa zic. adica de la un distrus nu am pretentii, dar asta e parlamentar.

 4. Cât de nărod trebuie să fii ca să pui o poză falsă pe o pagină publică ? Umblă cu minciuni, dar cu numele lui Dumnezeu pe buze, ori trebuie or nu. Nu l-a învățat nimeni să nu ia numele lui Dumnezeu în deșert ? Mai ales, în compania unei minciuni ordinare.
  În iad o să arzi ipocritule )))

 5. Așa se întâmplă când au feisbuci toți proștii satului.

 6. Parlamentul e plin de scursuri sociale .
  Romanii voteaza cu pintecele nu cu capul .

 7. Comportament tipic la acești nărozi! Ascensiunea lor tocmai pe minciună, manipulare și populism deșănțat a fost construită. Unde mai pui că Îl asociază și pe Dumnezeu la capătul unei informații false, aruncând un blestem asupra celor care n-au făcut ce pretindea el că au făcut. Ai grijă bre, impostorule, efectele unui blestem se pot întoarce împotriva celui care l-a lansat! Așa își construiesc capitalul electoral aceste nulități, impostura, populismul, minciuna, ura, violența și scandalul sunt „atuurile” lor de căpătâi, tâmpiți sunt cei ce pun botul la râgâieturile unor astfel de specimene!

 8. AUR este instrumentul Rusiei in parlament. Singura lor misiune este destabilizarea statului si supunerea tarii sub control rusesc.