G4Media.ro

Deputat USRPLUS, după întâlnirea cu Dacian Cioloș din Iași: ”A precizat că…

Deputat USRPLUS, după întâlnirea cu Dacian Cioloș din Iași: ”A precizat că va renunţa la funcţiile politice din Parlamentul European dacă va câştiga alegerile interne”

Deputatul USR PLUS Monica Berescu susţine că Dacian Cioloş, copreşedinte al partidului, a anunţat, într-o întâlnire cu membrii ieşeni ai USR PLUS, că va renunţa la funcţiile politice din Parlamentul European dacă va fi ales preşedinte al formaţiunii.

Monica Berescu a scris, vineri, pe Facebook, că Dacian Cioloş a avut o întâlnire, la Iaşi, cu membrii USR PLUS, dar şi cu aleşii locali ai partidului, în cadrul căreia copreşedintele USR PLUS a vorbit despre obiectivele sale, dar a explicat şi care este motivaţia înscrierii în cursa pentru şefia partidului.

Deputatul Monica Berescu a precizat că Dacian Cioloş le-a spus membrilor ieşeni ai USR PLUS că va renunţa la funcţiile din Parlamentul European dacă va câştiga bătălia internă din partid.

„A vorbit despre valori, competenţe şi rolul preşedintelui, precizând că va renunţa la funcţiile politice din PE dacă va câştiga alegerile interne pentru a se concentra pe dezvoltarea partidului. Dacian Cioloş a subliniat din nou importanţa reformelor USR PLUS din programul de guvernare, manifestându-şi optimismul privind implementarea lor conform angajamentelor“, a afirmat deputatul Monica Berescu.

Congresul USR PLUS va avea loc la începutul lunii octombrie, iar ambii co-preşedinţi ai partidului, Dan Barna şi Dacian Cioloş, au anunţat că vor candida la şefia formaţiunii.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ Dacian Cioloș

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Rămâne macron fără lingatorul pantofi?

  • Se găsesc destui doritori pentru acea funcție.

  • ar fi cazul sa se intoarca, ca e nevoie de politicieni cu experienta lui in romania mai mult decat in parlamentul european. bravo pentru contributia la pachetul enorm de redersare economica si legarea banilor de justitie

 2. stai linistit ca nu pierzi salariul de la Bruxelles, nu te mai sacrifica atat pentru partid.

 3. Gata cu Renew Europe? Papagaulul asta coclit nu e in stare de nimic,papusarii din umbra au grija sa-i gaseasca tot felul de sinecuri.

 4. A ramas insarcinat????

 5. @Jhon. Iar tu tot tembel, tot tembel?

 6. L-a lăsat franțuzoaica gravid.

 7. Idioți calcă peste cadavre numai să nu piardă ciolanul,păcat că justiția romana este la cheremul lor și nu să gândesc că poate vreodată fraierimea să va trezi din somnul de veci și va fii vai de mama lor

 8. Ar fi o greseala cumplita. Sa stea cat mai departe de Romania daca vrea sa nu sfarseasca in mocirla. Sa-si aminteasca ce au patit Kovesi si Augustin Lazar si poate ii piere cheful de o astfel de isprava. In Romania nu exista principii.