G4Media.ro

Deputat REPER: Am votat împreună cu familia în Tunari, secția de vot…

Sursa Foto: Facebook/ Oana Cambera

Deputat REPER: Am votat împreună cu familia în Tunari, secția de vot are înregistrate pe procesul verbal ZERO voturi pentru partidul REPER / Este o fraudă evidentă

Deputatul REPER Oana Cambera face, luni, acuzaţii de fraudă electorală la o secţie de votare din judeţul Ilfov, unde, deşi a votat împreună cu familia pentru alegerile europarlamentare, pe procesul verbal nu apare niciun vot pentru REPER, transmite News.ro.

”Secţia 282 Şcoala Gimnazială, Tunari, Ilfov, unde am votat împreună cu familia pentru alegerile europarlamentare are înregistrate pe Procesul Verbal ZERO voturi pentru Partidul REPER. Este o fraudă atât de evidentă încât nu mai are nevoie de niciun alt comentariu”, a scris, luni, pe Facebook, Oana Cambera.

”Am formulat cerere de renumărare către Biroul Electoral Local Tunari, aştept răspuns şi iau în considerare demararea unor proceduri penale. Am primit sesizări de la mai multe persoane care nu îşi regăsesc votul”, a mai transmis deputatul REPER.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Au mai fost niște alegeri la care, după 6 seara, majoritatea au votat cu pesedeu. Nimic surprinzător că lipsesc câteva voturi.
    Întotdeauna este important cine numără, nu cine votează!

  2. Ce mizerie …Alo, Mai exista Justiție in Țara asta? S-au a sacrificat-o și pe aceasta Iohanis de dragul “stabilității” precum a omorât democrația căsătorind opoziția cu puterea de dragul banilor din PNRR ?

  3. Hmm, daca nici macar un deputat REPER (si familia) nu au votat cu REPER, inseamna ca … nu mai exista repere.

  4. cineva trebuie sa faca puscarie , dar cu siguranta nu se va intampla nimic, romanasii au votat 75% cu hotii , analfabetii si extremistii

  5. reper trebuie sa dispara din peisajul politic. ati demonstrat ca 0 este 0 si atat.

  6. Alegerile au fost clar fraudate peste tot unde s-a putut. Aceasta este garantia oferita de mustaciosul psdist de la autoritatea electorala. De asta este pus colo, cu asta se ocupa.