G4Media.ro

Demisie cerută la vârful Consiliului de Etică și Management Universitar. Studenții îi…

Demisie cerută la vârful Consiliului de Etică și Management Universitar. Studenții îi solicită ministrului Educației să îl revoce pe Gheorghe Iancu din acest for

Studenții îi cer ministrului Educației, Monica Anisie, să îl revoce pe Gheorghe Iancu din poziția de membru al Consiliului de Etică și Management Universitar și să îl demită de la șefia forului. Într-un comunicat dur la adresa conducerii Consiliului, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești (ANOSR) susține că Iancu “nu este un garant al eticii universitare”.

Studenții îl acuză pe președintele Consiliului de Etică și Management Universitar (CEMU) că “s-a antepronunțat public” în cazul Academiei de Poliție ‘Alexandru Ioan Cuza’ din București – instituție acuzată de nenumărate plagiate și care face “obiectul unui dosar în curs de soluționare la CEMU”.

În decembrie 2019, la o conferință despre etica universitară, Iancu ar fi declarat că “nu există cazuri de plagiat în respectiva instituție de învățământ superior. De asemenea, acesta, alături de reprezentantul Academiei de Poliție, consideră că ‘nu există cadru legal în România pentru obligativitatea existenței ghilimelelor atunci când există o citare într-o lucrare academică’”, spune ANOSR, în comunicatul remis Edupedu.ro.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Un politruc ceva mai instruit si cu o moralitate dezavantajata.

  2. De academia de Informații nu spuneți nimic jigodiilor ,sau acolo sunt doctoranzii la secret .Ciuma galbenă a infectat și studenții care se informează exclusiv de pe facebook. Când vor crește și vor vedea adevărata față a ciumei galbene atunci PNL va avea soarta PNȚCD.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.