G4Media.ro

Deliciile Deltei din resorturile de lux: Sarmale de pește, storceag de nisetru,…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Aveam un prof de filozofie în liceu care avea obiceiul să ridice pe câte unul din bancă și, hodoronc-tronc, să-l întrebe: „Bă, tu mănânci ca să trăiești sau trăiești ca să mănânci? Spune repede!”
    „Trăiesc ca să mănânc, dom’ profesor”, venea cel mai adesea răspunsul.

    Oh, cât adevăr!… Sensul vieții, ce mai la deal la vale!

  2. Nu stiu daca există natie mai ..proasta si fudulă pe pamantul asta…si proprietari de pensiuni/hoteluri..mai jepcari ca astia mioritici..greața incepe din Otopeni..de la aterizare..10 lei apa la 0,5 , 50 lei un sandwich, auzi 1300 eur trei zile de paște 😂😂 preturile astea sunt facute de irinuca?? Pentru speciali??bugetari cu tichete??..si asa aveti mare noroc ca nu a transormat -o livu..in * insula pe persoana fizica ..pt noi sarakii mergem in Dubai la juma’ de pret.

    • @Vlad
      Ia mai da-i in p… ma-sii! Stii ce? Boicoteaza-i! Stai acasa! Lasa sa dea ei faliment cu preturile lor nesimtite, capitalistii dracului ce sunt! Sa vina sa te roage in genunchi si nu te duci …
      Cum naiba? totusi restaurantele sunt pline. Si nu numai cu irinuci.

  3. Sturionii sunt specii pereclitate, cu atât mai mult nisetrul, a cărui existenta este doar teoretică, în apele noastre. Să promovezi rețete care nu-și au rostul în situația dată, este o mare idioțenie. De fapt, promovam braconajul unor specii pe cale de dispariție.