G4Media.ro

Declarații de avere. Cât au câștigat Rareș Bogdan și Carmen Avram în…

Foto: Rares Bogdan / Facebook

Declarații de avere. Cât au câștigat Rareș Bogdan și Carmen Avram în 2018

De la postul Realitatea TV Rareș Bogdan încasa aproape 5.000 de euro (23.000 de lei) pe lună, veniturile totale ale candidatului PNL la europarlamentare ridicându-se la aproximativ 13.000 de euro lunar, scrie supervizor.ro.

Potrivit aceleiași surse, vedeta Antenei 3, Carmen Avram, a doua pe lista PSD pentru Parlamentul European, câștigă 6.000 de euro pe lună.

Datele apar în declarațiile de avere ale celor doi, depuse la Biroul Electoral Central cu ocazia înscrierii în cura electorală.

Rareş Bogdan:

  • 276.000 lei de la Realitatea TV
  • 280.854 lei – dividende şi 21.633 lei salarii de la Trend Communication SRL
  • 166.615 lei de la Phoenicia Express SRL

Potrivit acelorași surse, Carmen Avram a câștigat în 2018, în total, 295.488 lei, puţin peste 63.000 de euro, net.

Soțul său, jurnalistul Adrian Ursu, de la Antena 3, a avut venituri mai mari, de peste 537.000 de lei.

Articolul integral – AICI

Surse foto: Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

24 comentarii

  1. Oameni grei, dom’ne!
    Dar cei 166.615 lei de la Phoenicia Express SRL ca ce ?! Pentru reclama, sau ca ce?!

    • @Marcel

      Ce e rau in asta? Spre deosebire de altii care au furat de la romani, RB a castigat cinstit si bravo lui.

    • Dacă dați click pe linkul din articol găsiți detalii legate de veniturile respective. Dividende si salarii de la TREND COMMUNICATION, si contract de imagine de la PHOENICIA EXPRESS SRL.

  2. Pun pariu ca diseara, in piata Universitatii, va veni si R. Bogdan sa-si etaleze talentele si imaginea. Voi incerca sa nu ma intalnesc cu el.

  3. Rușine ! Dacă au asemenea câștiguri, nu trebuie să ajungă în PE. Să trimitem acolo doar sărăntoci, bugetari puturosi aserviți psd+alde+udmr, hoți și securisti care scurg bani in străinatate, politruci aserviți găștilor infractionale numite partie și tot așa. Cei care câștigă peste 5000 euro pe lună să nu aibă voie nici măcar să candideze, din partea unei țări în care politica de jaf a psd=pcr a făcut din Rom. o țară de săraci, asistați sociali și emigranți.

    • Pune si tu ghilimele ca altfel te iau unii in serios.

    • Parcă văd că latiniștii nu înțeleg sarcasmul postării tale. :)))

    • N-ai inteles nimic. E vorba de castigul realizit la o firma unde Rares Bogdan e asociat cu Hoandra din contracte cu statul pesedist. Daca tie ti se pare normal, treaba ta.

  4. Aproape toate partidele romanesti – exceptie UDMR – functioneaza pe baza pe mercenari imigranti platiti cu functii si favoruri.

  5. Faceti un interviu cu Basescu

    • Mi-ar placea, abia astept sa-l vad!

    • to’ar’su behaiezgu n-are ce sa (mai) spuna
      poate-i publica declaratia de avere ca sa vaza tot procentul de 1-2% care a fost realul motiv al benzionarului-de-lucs.

  6. Rares a spus adevarul, nu candideaza la europarlamentare pt bani.
    Sunt convinsa ca in PE va face treaba f buna pt Romania spre deosebire de alti trimisi acolo de umplutura, sotia lui Ponta, a lui Antonescu sau fosta Eba.

  7. Ursu reuseste sa manance cacat de 0.5M Ron pe an. minim.

  8. ansheadar,
    v-ati ganditara sa le luati agoniseala la bani-marunti
    ppfffff…
    oare cand o sa pricepeti ca absenteismul este determinat de saturatia omului care doreste sa voteze pentru?

  9. Deci asta e problema, ca unii castiga 60-120 de mii de euro in Romania pe an, nu ca se fura miliarde pe proiecte care sunt doar pe hartie, an de an de la revolutie incoace.

    Ar trebui investigati cei care au zeci, sute de milioane, bani facuti in cativa ani, acolo e buba, si sunt multi in postura asta.

  10. Vagadoanda aia de Avram si a castigat banii din felatile latrinei, restul este tacere si glutitie!

    • @ rud – Ai scris un comentariu extrem de urat care m-a intristat ingrozitor !…E asa de usor de aruncat cu vorbe si de distrus suflete sensibile din gluma , @ rud , si din cauza unor oameni/neoameni ca tine multi oameni de valoare refuza sa intre in politica, sa lupte pt oameni si tara , sa construiasca pt tara dintr-un partid , tocmai pt ca se trezesc niste idioti fara suflet ( as vrea sa spun sa ma ierti ca te-am jignit, dar nu vreau/nu pot s-o fac , ca sa simti si tu cum te doare cand cineva te jigneste aiurea !). Te poti supara pe mine ca nu-mi pasa , ai scris un comentariu urat , jignitor , doar sa te afli in treaba si nu sa militezi pt lucruri bune pt oameni/tara !…M-am suparat si intristat …

      P.S. Carmen Avram si Rares Bogdan sunt doi oameni care s-au realizat profesional , care au lasat in urma lor dare luminoase in mintea si sufletul telespectatorilor, care ii iubeau si ii admirau pe buna dreptate si pe meritul lor !
      Indiferent ce partide reprezinta sunt convinsa ca acolo , in Parlamentul UE , AMANDOI vor face tot ceea ce trebuie ca tuturor cetatenilor europeni sa le fie bine !…
      SUCCES , doamna CARMEN AVRAM !… Va iubesc si va admir pt emisiunea IN PREMIERA !…Cetatenii europeni sunt castigati sa va aiba in Parlamentul european ! RESPECT si ADMIRATIE ! …

      SUCCES , RARES BOGDAN !…Ai stofa de adevarat leader in aceste vremuri tulburi pt Europa , deci , nu pot decat sa ma bucur ca vei fi in Parlamentul EU si vei lupta pt toti cetatenii europeni cu sufletul tau mare de roman adevarat , pt binele tuturor !…Si , nu uita…SA IUBESTI ROMANIA IN FIECARE ZI la Bruxelles !…

    • Tzatza de Avram, o fi prestat pt. acei bani, dar ia luat în mediul privat, nu că angajata intr-o instituție de stat.

  11. Veniturile celor doi nu sunt chiar asa de mari …credeam ca iau cel putin 10000 euro/luna….cel putin madam avram doar pentru atat s-a vindantut??? …slugarnicia e ieftina la romani ..intotdeauna a fost .. In parlamentul european vor castiga mai mult plus alte beneficii.

  12. Vad ca se merge inca pe principiul romanesc „eu nu am nimic”. Adica familia Bogdan nu are spre exemplu nici un automobil, mai sa fie!! Doar nu merg cu transportul in comun si cu taxiul. Sigur ca au masini, dar pe firma… La fel si familia Ursu’, in afara de niste masini mai vechi, Ursu merge cu un Clio, right :).

    Totusi, stie cineva adresa unde se pot gasi (link) TOATE declaratiile de avere? Ma intereseaza si alte personaje, nu numai acestea doua din media. Spre exemplu vreau sa vad si cine sunt fratzii din USR-PLUS, si altii.

    • @Transalpinarum

      Daca citeai cu atentie articolul consatai ca nu e vorba despre fisa de avere, ci strict despre remuneratie.

  13. Bravo lui ! Rares Bogdan este un exemplu de asa… DA . Un om cinstit care joaca cu cartile pe fata. La polul opus este borfasul de Darius Valcov , care si-a dosit tablourile , aurul, sutele de mii de euro si alte furaciuni , prin cimitire, prin closete si prin ziduri, dar care sta cocotat, cu un tupeu greu de inchipuit in fruntea guvernului, fara ca cineva sa-l deranjeze !