G4Media.ro

De ce sunt atât de multe semafoare pe galben intermitent în zona…

sursa foto: Pexels

De ce sunt atât de multe semafoare pe galben intermitent în zona Unirii? Nicușor Dan vorbește de o lucrare neautorizată din Sectorul 3: ”Efectiv a tăiat nişte cabluri cu o cupă de excavator”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a explicat că semafoarele din zona Unirii din Bucureşti funcţionează pe culoare galben intermitent din cauza unei lucrări neautorizate din Sectorul 3. Edilul a precizat că un excavator a tăiat mai multe cabluri, dar că situaţia se va remedia în câteva zile.

Întrebat, joi seară, la Digi24, de ce sunt aşa multe semafoare pe galben intermitent, Nicuşor Dan a spus că situaţia se regăseşte în zona Unirii.

”Un singur lucru s-a întâmplat, lucrarea neautorizată de la Piaţa Unirii, acolo este problema cea mai mare, pe care a făcut-o primarul Sectorului 3 şi care a distrus semaforizarea din zona Unirii, pentru care s-au alocat mai mulţi oameni pe zona unirii şi probabil sunt întârzieri pe mentenanţă. În general semaforizarea e bine. Efectiv a tăiat nişte cabluri cu o cupă de excavator. Sunt muncitori pe şantier, mai durează câteva zile”, a declarat Nicuşor Dan.

Întrebat când va fi montat un semafor pe splaiul Unirii, mai ales că joi a fost acolo un accident mortal, Nicuşor Dan a arătat care sunt cheltuielile primăriei cu marcajele şi semaforizarea.

”Pe ceea ce înseamnă marcaje rutiere primăria a plătit zero lei, 2020- zero lei. Noi am reuşit anul trecut să punem 7 milioane lei şi acum în 2022 ne ducem către 20 milioane lei. Pe ceea ce înseamnă semaforizare, 2020 – 2 milioane lei, 2021- 12 milioane lei, 2022 – 28 milioane lei. Sunt nişte probleme care s-au acutizat în timp fiindcă nu au fost făcute investiţii şi pentru care acţionăm pe măsura bugetului, mult mai mult decât în anii trecuţi”, a declarat Nicuşor Dan.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Si atunci ce e de facut?

  2. A refacut piata aia atat de bine, ca a intrerupt semafoarele.

    Turmentatule, mintim, dar mai cu masura, mkay?