G4Media.ro

David Popovici după ce a câștigat a doua medalie de aur: Sunt…

David Popovici InquamPhotos - George Călin

David Popovici după ce a câștigat a doua medalie de aur: Sunt un puști care înoată repede, un tip banal capabil să facă lucruri extraordinare și să îi inspire pe alții

”Sportul e cel mai bun ambasador și o populație educată în această direcție e o societate care poate răzbate și în alte probleme”, a spus miercuri David Popovici pentru TVR după ce a câștigat a doua medalie de aur la Campionatele Mondiale de Natație, la proba de 100 metri liber.

Întrebat cum s-ar autocaracteriza, David Popovici a spus că ”sunt un puști care înoată repede, un tip banal capabil să facă lucruri extraordinare și să îi inspire pe alții”.

El a spus că îi face plăcere supranumele de ”racheta”, folosit de comentatorul TVR în timpul cursei de 100 metri.

David Popovici a câștigat miercuri seară la Budapesta al doilea titlu mondial după o cursă de infarct, în care a fost pe locul secund până la ultimii metri, când a revenit uluitor și a câștigat la o diferență infimă, de 6 sutimi de secundă. (David Popovici / InquamPhotos – George Călin)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. TVR s-a dus sa transmita cursa asta, dar acelasi TVR tace cand e vorba despre Infrastructura sportiva si in general despre Sportul romanesc ajunse de rasul lumii…
  Nu am vazut niciodata la TVR o emisiune care sa critice infrastructura sportiva ajunsa ruine in multe zone…si pe RESPONSABILII pentru aceste ruine….
  Oana Marinescu, consultant comunicare strategică le sugerează politicienilor mai multă smerenie în mesajele publice, să stea un pic deoparte și să nu se urce pe valul succesului unui sportiv, asa cum s-au grabit zilele trecute cand David a abtinut Aurul…
  „Dacă stai să te uiți câte bazine de înot au fost construite, toate vorbele se prăbușesc”, spune consultantul strategic în comunicare.
  Ea remarcă cum politicienii care o lăudau pe Simona Halep nu îi mai adresează încurajări acesteia din momentul în care nu a mai câștigat mari turnee. Dimpotrivă, în spațiul public au apărut contestări ale efortului său, iar aprecierea s-a diminuat.
  „Îi înțeleg pe oamenii care se bucură pentru David Popovici, dar politicienii se împăunează. Se uită doar în ziua concursului dacă a câștigat”, a spus Oana Marinescu pentru Europa Liberă.
  Ea consideră că Simona Halep, Diana Mocanu, dublă medaliată la Olimpiadă, sau David Popovici reprezintă excepții, iar meritul aparține sportivilor, NU statului român.

  • Friptura de pește la cap se împute Doamnă, TVR are cap și coadă,nu prea sunt bani să angajezi oameni de excepție,firimiturile statale rase de pe masă nu ajung,datoriile ne mănâncă, România a intrat pe recesiune datorită conducerii ”înțelepte” și de mare mare viitor și Dvs. criticați TVR?

 2. Uneori avem motive de mandrie ca si noi romanii avem valori.

  Felicitari tinere si succes in continuare !
  Felicitari familiei tale si celor care te-au ajutat sa ajungi campion !