G4Media.ro

Datele publicate joi de Twitter îi îngrijoreză pe investitori, după ce compania…

Datele publicate joi de Twitter îi îngrijoreză pe investitori, după ce compania a raportat o creştere sub aşteptări a numărului de utilizatori

Twitter a anunţat joi o creştere sub aşteptările analiştilor a numărului de utilizatori în trimestrul al treilea şi că anticipează o creştere a cheltuielilor în actualul trimestru, informaţii care au dus la scăderea acţiunilor companiei cu 13%, după închiderea bursei din New York, transmite Reuters.

Compania a arătat că în trimestrul al treilea a avut 187 de milioane de utilizatori activi zilnic monetizabili, în timp ce analiştii se aşteptau la 192,2 milioane.

Costurile şi cheltuielile au urcat cu 13% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la 880 de milioane de dolari, compania cheltuind mai mult pe infrastructură.

Twitter se aşteaptă la o creştere de 20% a cheltuielilor în trimestrul al patrulea.

Compania anticipează menţinerea sau îmbunătăţirea tendinţei veniturilor, în actualul trimestru, dar a avertizat că este dificil de anticipat cum vor reacţiona advertiserii la alegerile prezidenţiale de pe 3 noiembrie.

Datele publicate joi de Twitter îi îngrijoreză pe investitori, a declarat Michael Nathanson, analist la firma de cercetări MoffettNathanson.

Veniturile totale au crescut cu 14% în termeni anuali, la 936 milioane de dolari, în trimestrul încheiat pe 30 septembrie, depăşind estimarea analiştilor, de 777,15 milioane de dolari.

Veniturile din publicitate au urcat cu 15%, la 808 milioane de dolari faţă de aceeaşi perioadăp a anului trecut, depăşins estimarea medie a analiştilor, de 645,95 milioane de dolari.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. As baga mana-n foc ca Twitter inca are bugg-ul pe care l-am descoperit …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.