G4Media.ro

Darul a crescut, dar sibienii nu se înghesuie să facă nunți: „Unii…

sursa foto: Pexels

Darul a crescut, dar sibienii nu se înghesuie să facă nunți: „Unii se despart, alții amână evenimentul” / Sunt puțini tineri care și-au planificat nunți în 2022

Deși suntem în plin sezon al nunților, vara anului 2022 nu pare cea mai profitabilă pentru organizatorii de evenimente și nici pentru restaurantele pe care mirii le aleg pentru cel mai important eveniment din viața lor. Darul de nuntă a crescut, dar solicitările pentru nunți se rezumă în principiu la cele din anii trecuți, care nu s-au putut organiza din cauza pandemiei, relatează Turnul Sfatului.

Cele mai multe evenimente din acest an sunt cele relocate din ultimii doi ani. Sunt puțini tineri care și-au planificat nunți în 2022, lucru confirmat de organizatorii de nunți din Sibiu.

Unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din oraș, spun că cele mai multe nunți de care se ocupă în acest an sunt cele care nu s-au putut organiza în anii 2020 și 2021 din cauza pandemiei. Darul de nuntă a crescut în ultimii doi ani pentru că meniurile s-au scumpit, explică aceștia.

„Din păcate, nu suntem foarte solicitați pentru evenimente, sunt doar mai multe botezuri. Nunțile sunt cele mutate din 2020 și 2021. Sunt foarte puține nunți noi în acest an. Având în vedere faptul că toate restaurantele au crescut prețul la meniu, vorbim de 300 de lei pentru meniu, sigur că și darul a crescut. În medie, două persoane plătesc 1.500 de lei darul de nuntă”, susține administratorul societății.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Au un viitor dificil in fata cu multe probleme de rezolvat iar societatea nu ii ajuta deloc, e de inteles situatia.