G4Media.ro

„Dăruiește o tabletă pentru o șansă la educație!” Campania demarată de Arhiepiscopia…

„Dăruiește o tabletă pentru o șansă la educație!” Campania demarată de Arhiepiscopia Clujului are scopul de a-i sprijini pe copiii defavorizați, în procesul învățământului online

Copiii care provin dintr-un mediu defavorizat, din județele Cluj și Bistrița Năsăud, ar urma să beneficieze gratuit de tablete, pentru a se putea descurca în procesul învățământului online.  Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului anunță că a demarat o campanie de strângere de fonduri, în sensul acesta, respectiv: „Dăruiește o tabletă pentru o șansă la educație!”

„În contextul în care lumea noastră este tot mai bulversată de pandemia de coronavirus, sănătatea și viața oamenilor sunt daruri pentru care merită făcut orice efort și sacrificiu. Acestora li se adaugă în mod obligatoriu și educația, care trebuie să rămână o prioritate pentru întreaga societate, singura care ne oferă șansa de a privi cu încredere spre copiii și tinerii noștri și spre viitorul nostru ca popor”, transmite Arhiepiscopia Clujului, într-un comunicat de presă.

Campania publică vizează donațiile financiare, urmând ca achiziția tabletelor pentru elevi să se facă în cooperare cu inspectoratele școale din județele Cluj și Bistrița Năsădu.

„După încheierea acestei campanii, în data de 10 iunie 2020, în colaborare cu Inspectoratele Școlare din județele Cluj și Bistrița-Năsăud, îi vom identifica pe elevii care au mai multă nevoie de acest sprijin și vom achiziționa tabletele, care vor fi oferite instituțiilor școlare din comunitățile defavorizate”, se precizează în comunicatul Arhiepiscopiei.

Donațiile pot fi făcute în contul: RO19BTRL01301205P1291806, special deschis la Banca Transilvania pentru acest proiect

„Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului adresează mulțumiri celor care vor sprijini campania, în  numele elevilor care vor beneficia de pe urma acestei generozități, având convingerea că o binefacere se poate revărsa oricând asupra  binefăcătorului, chiar şi aici,  pe pământ”, se mai spune în comunicat.

Sursa Foto: Arhiepiscopia Clujului

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ce s-ar face bieții copii nevoiaşi dacă n-ar fi preasfintele fețe bisericeşti care să ceară bani în numele lor ?

  2. De acord cu strangerea donatii, dar propun sa se faca astfel: redirectionarea sumelor (astronomice, ar zice carcotasii) donate sau ce urmeaza a fi donate catre biserici (si mai ales catre CPNR – baietii „stie” ce e aia) spre astfel de proiecte!
    Si dupa ce „marca banu” BOR, desavarsind astfel menirea bisericii, bagam si noi amarastenii!
    Ce zici Dani, te lasa sufletul tau de crestin sa scapi printre des’te vreo cateva sute de mii de coco? Ajung la copilasi/nevoiasi, ce vor sa-nvete da’ n-au cu ce!
    Da’ ce te faci cand or avea copii tablete si conexiune la internet si-or invata carte, si-or descoperi ca vai, Doamne-Doamne nu exista si ca BOR e „mafia-n fusta?

    • Cu tot respectul, Dani a dat deja 2000 de tablete aducă 1.000.000 lei. Fără sa facă strângere de fonduri… măcar ție, cere-ți scuze!