G4Media.ro

Daniel Suciu (PSD): Sunt extrem de multe motive să sesizăm CCR pe…

sursa foto:Facebook

Daniel Suciu (PSD): Sunt extrem de multe motive să sesizăm CCR pe tema bugetului pe 2021

PSD va decide luni dacă sesizează sau nu Curtea Constituțională (CCR) în privința bugetului pe 2021, a anunțat la RFI deputatul social-democrat Daniel Suciu, secretar al Camerei Deputaților. Documentul a fost adoptat de Parlament, fără a fi acceptat vreun amendament al Opoziției.

”Luni avem ședință de Birou Politic Național și vom lua decizia în forurile statutare. Nu este o decizie simplu de luat. Motive sunt extrem-extrem de multe și vă dau un singur exemplu, celebra anexă 7.03, care nu a existat niciodată, nu există nici o fundamentare legală pentru introducerea acestei anexe, 98% din bani sunt dați exclusiv pentru unități administrativ-teritoriale conduse de PNL și USR, în condițiile în care administrațiile locale conduse de PSD cu adevărat au fost pedepsite de către actuala guvernare”, a declarat Daniel Suciu.

Întrebat dacă guvernările PSD nu au procedat la fel, deputatul a răspuns: ”Nu, vă spun cu certitudine. Eu am fost timp de zece luni ministrul Dezvoltării Regionale și niciodată nu am făcut așa ceva”.

Citește articolul integral și ascultă audio pe rfi.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Mars bai bulannngiule.

    • Există moduri mai elevate de a o spune… dar fundamental ai dreptate, ăsta e mesajul corect.

  2. PSD are memorie scurta, uita ca la fel a facut nu mai departe de acum 2 ani. Daca reusesc astia sa faca autostrazile alea poate merita sa ne sacrificam un pic.

  3. Mai terminati cu protiile , oricum este constitutional.Nu mai incarcati CCR cu toate porcariile voastre si lasati sa se pronunte odata pe legea 52 2020 privind darea in plata-sunt sute de dosare pe exceptie invocate de instante din tara si mii de familii care asteapta din iulie 2020 un verdict.

    • Spera sa gaseasca la dorneanu vreo chichita legislativa care sa le dea dreptate si sa blocheze bugetul pana la modificare. Ma indoiesc insa ca dorneanu ar putea sa gaseasca vreo legatura, cat de mica, cu Constitutia Romaniei. Acolo nu spune nimic de psd.

  4. primuil si cel mai mare motiv: psd nu a primit ciolanul!

  5. Ești penibil!

  6. Ciumații se găsesc în transă, nu știu ce să mai facă pentru a se remarca și pentru a-și mai băga puțin coada coruptă în resursele țării. Singurul lor scop este să seremarce, să mai iasă în evidență, iar toate aceste zbateri tocmai în acest sens sunt inițiate. Haideți, mai băgați o moțiune! Un sfat simplu, pentru a vă remarca săptămânal, trageți cu moțiuni de cenzură, chit că nu au nicio logică, sens sau efect, dar măcar vă continuați circul și vă urmăriți scopul, circ ieftin și spectacol ciumist, după cum preciza și domnul doftor rafilă, cărătorul de vorbe ciumiste, după moțiunea depusă împotriva lui Vlad Voiculescu „moțiunea și-a atins scopul”, care a fost scopul? circul și penibilul în care se scaldă gașca roșie coruptă, alias ciuma, lepra, holera roșie!