G4Media.ro

Daniel Constantin (PNL): ”Din câte ştiu, sunt foarte mulţi colegi care încearcă…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Daniel Constantin (PNL): ”Din câte ştiu, sunt foarte mulţi colegi care încearcă să se poziţioneze pentru anul 2024, pentru Primăria Capitalei/ Despre Ciprian Ciucu: Având în vedere poziţiile pe care le ocupă, categoric poate fi unul din candidaţi”

Deputatul Daniel Constantin (PNL), a declarat, joi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre alegerile locale din 2024, că din câte ştie sunt foarte mulţi colegi în partid care încearcă să se poziţioneze pentru Primăria Capitalei. Despre varianta Ciprian Ciucu candidat, el a afirmat că, având în vedere poziţiile pe care le ocupă, categoric acesta poate fi unul din candidaţi. Constantin i-a adus un reproş actualului primar general, arătând că ”trebuie să ne îndepărtăm de o practică pe care o vede şi la Sectorul 1 şi o vede şi la domnul Nicuşor Dan, în care doar se opun la anumite lucruri, dar nu creează ceva”.

”Aşteptările erau şi sunt mult mai mari, pentru că după atâţia ani, şi cu sprijinul PNL, s-a instalat un primar general, ca atare, aşteptările colegilor din PNL, mai ales a celor din organizaţia PNL Bucureşti, a fost ca proiectele pe care le au să fie duse la îndeplinire. Sunt mulţi tineri din PNL în Consiliul General, au aşteptări, din câte ştiu şi viceprimarul, vor să facă lucruri, să lase lucruri în spate, ca atare aşteaptă un dialog mai intens cu primarul”, a spus Daniel Constantin.

El a continuat: ”Din câte ştiu, sunt foarte mulţi colegi care încearcă să se poziţioneze pentru anul 2024, pentru Primăria Capitalei”.

Întrebat dacă actualul primar al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, ar putea fi o variantă de candidat PNL pentru Primăria Capitalei, Constantin a spus că, ”având în vedere poziţiile pe care le ocupă, categoric poate fi unul din candidaţi”.

”Este primarul Sectorului 6, este lider pe tot municipiul Bucureşti, deci din această perspectivă, este o variantă care sunt convins că este analizată de colegi în sondaje”, a spus el.

Despre varianta Florin Cîţu candidat PNL la Primăria Capitalei, Daniel Constantin a afirmat că nu a auzit această discuţie, dar ştie că sunt mai mulţi colegi.

Daniel Constantin s-a referit şi la nemulţumirile legate de actualul primar.

”Eu cred că la nivelul Bucureştiului este nevoie de o altfel de gândire, Bucureştiul este un pol al României care a atras cele mai mari investiţii, are cel mai mare PIB pe cap de locuitor. Aici trebuie să ieşim din această gândire, din punctul meu de vedere, e important să avem această latură socială dar să echilibrăm cu ceea ce înseamnă dezvoltare. Cred că trebuie să ne îndepărtăm de o astfel de abordare numai socială, în egală măsură trebuie să ne îndepărtăm de o practică şi o spun cu regret, o văd şi la Sectorul 1 şi o văd şi la domnul Nicuşor Dan, în care doar se opun la anumite lucruri, dar nu creează ceva”, a comentat Constantin.

sursa: News.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Daniel Constantin nu e ala micu’ al lu’ dom’ profesor? Liberal din tata-n fiu?!

    Iar domnul Ciprian are profil de primar general, daca e sa ne luam dupa pozitia in privinta sefului sau politic Ciuca, legat de plagiat! Târâș pe coate face cu Ciuca!
    „Câteva lucruri despre plagiat, fără nicio legătură… CA SA FIE CLAR! ” – a zis dl Ciucu pe Contributors.

  2. Toașu’ Daniel mănâncă c.aca ca orice uselist ordin.ar…In afară de bla bla bla, mai nimic.

  3. Nu mai pupați nimic idioților, ați îngropat un partid istoric, 3% adică voi și familia va mai votează. Dacă ați avea ceva minte, dar nu aveți, v-ați ruga de Nicușor D. sa vă mai ducă în spate nu să îl schimbați cu toate caricaturile de la voi din partid.

  4. Eu votez Băsescu.

  5. Nărodul asta de Ciucu, a plantat niște stâlpișori pe trotuarele din D. Taberei și are impresia că e primar…Este pe același sistem clientelar de combinații ca și predecesorul său de la PNL – Rareș Mănescu. Ciucu s-a apucat sa „reabiliteze” exact lucrările lui Rareș Mănescu…doi escroci…îl mai votează „sulea” pe mă”Ciucu” asta.