G4Media.ro

Daniel Băluţă: Primii pacienţi pot veni de pe 17 iunie la Clinica…

Sursa foto: Pixabay

Daniel Băluţă: Primii pacienţi pot veni de pe 17 iunie la Clinica de Stomatologie din Şoseaua Olteniţei

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a declarat, marţi, că primii pacienţi vor putea beneficia de serviciile Clinicii de Stomatologie de pe Şoseaua Olteniţei din data de 17 iunie, când aceasta va fi operaţionalizată, transmite Agerpres.

„Data de la care primul pacient va putea să vină în această unitate medicală este de 17 iunie, întrucât operaţionalizarea acestei unităţi medicale se va desfăşura în două etape: în prima etapă vom avea parte de angajaţii Universităţii de Medicină şi Farmacie ‘Carol Davila’ care au primit integrare clinică şi îşi vor îşi vor putea desfăşura activitatea aici; a doua etapă este una în care vom angaja medici, asistente, infirmiere, posturi administrative. Aşadar vom crea locuri de muncă extrem de valoroase în condiţii occidentale pentru număr foarte mare de profesionişti ai serviciilor medicale”, a spus Daniel Băluţă.

El a precizat că, începând de la data de 1 septembrie, programele sociale derulate de Primăria Sectorului 4 vor începe prin asigurarea de tratamente ortodontice şi de alte specialităţi pentru copiii până la 18 ani, gratuit.

„De asemenea, prin comisii medicale ce vor lua decizii specifice ne vom adresa şi populaţiei active, cât şi seniorilor”, a mai spus edilul Sectorului 4.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...