G4Media.ro

Danemarca și Polonia au închis frontierele din cauza epidemiei de coronavirus/ Slovacia,…

Danemarca și Polonia au închis frontierele din cauza epidemiei de coronavirus/ Slovacia, Malta și Cehia au impus și ele restricții la inrarea și ieșirea din țară

Danemarca și Polonia au anunțat că închid frontierele, transmite Ilsole24ore.  Tot vineri, Slovacia, Malta și Cehia au anunțat că vor închide frontierele pentru cetățenii UE în încercarea de a limita răspândirea epidemiei de coronavirus.

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a declarat vineri împotriva închiderii frontierelor decisă de unele state membre ale UE pentru a-şi proteja populaţia de pandemia de coronavirus.

”Interdicţiile generale de călătorie nu sunt considerate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii ca fiind foarte eficiente”, a invocat şefa executivului comunitar la o conferinţă de presă, ea pledând în schimb pentru controale sanitare.

Anterior şi comisarul european pentru piaţa internă, Ylva Johansson, a cerut ca măsurile luate de statele membre la frontiere pentru a combate epidemia să fie ”coordonate” şi ”proporţionale”.

Sursa Foto: www.schengenvisainfo.com

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Polonia are 68 de cazuri, mai putine decât noi. Nu înțeleg de ce România nu a închis deja frontierele!

  Cu cât se tărăgănează mai mult închiderea granițelor, cu atât costurile financiare si costurile de vieți omenești vor fi mai ridicate.
  Cei care se joaca cu sănătatea publica si cu bugetul țării, ar trebui sa lucreze gratis si sa plătească din conturile lor costurile suplimentare pe care le generează acum cu multe cazuri ce puteau fi evitate dacă frontierele ar fi fost închise din timp!

  @ Decidenți care sunteti plătiți din banii populației sa conduceti tara,
  Ori inchideți granițele pentru toti, ori blocați accesul in tara a celor care vin din tari cu peste 1,000 de cazuri active si impuneți carantina obligatorie de 14 zile pentru toti ceilalți care intra in tara, indiferent de locația lor!
  Nu puneți grupurile de interese deasupra sănătății populației!

  PS: Neadoptarea in timp util a inițiativelor de minimizare si de eliminare a riscurilor, atunci cand ele exista, nu reprezinta cumva o sabotare a siguranței naționala si a siguranței populației?

  • Nu ne ramâne, nu-i asa, decât sa ne asezam si sa asteptam moartea, fiindca în ziua de azi închiderea granitelor înseamna zero export, zero import, si nicaieri în lume nu mai exista vreo economie autosuficienta. Doar ce vazui la telejurnal ca unii au zis la granita „camionul poate sa plece, soferul ramâne”; ce zici, e posibil?
   Pare ca si la epidemii de demult, frica a omorât mai multi decât boala…

 2. Eradicarea se realizeaza doar prin limitarea miscarii populatiei timp de 60 de zile.Nu poti lasa oameni slabi sa conduca UE, alesi pe criteriul apartenentei/desemnarii de un grup parlamentar.Victor Orban ar fi fost cel mai bun!