G4Media.ro

Dăncilă îl contrazice pe Teodorovici în problema obligării tinerilor să rămână în…

Dăncilă îl contrazice pe Teodorovici în problema obligării tinerilor să rămână în țară, după facultate: Nu putem forța pe cineva să rămână în România

Nu este posibil ca tinerii să fie forțați să rămână în țară, ”nici din punct de vedere al legislației europene” și ”nici nu ar fi corect”, a declarat premierul României Viorica Dăncilă și președinte al PSD, candidat nominalizat de partid pentru alegerile prezidențiale din 2019, într-un interviu pentru Digi24. Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat recent, reluând o idee mai veche vehiculată tot de el, că studenții ar trebui să lucreze un număr de ani în țară, dacă statul i-a susținut în facultate. Dăncilă a afirmat că are o întâlnire cu studenții joi, pentru a afla de la ei ce schimbări poate face Guvernul astfel încât să îi determine să lucreze aici după facultate.

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Cam unde se afla Romania? In Europa. Cam in ce uniune se afla Europa? In Uniunea Europeana. Cam ce tratate a semnat Romania? Libera circulatie a persoanelor.

    Cam cat de inapoiat sa fii, ca sa crezi un fals declarat de un sinistru personaj?

  2. Are dreptate, cei de varstal Sorinei sunt mai profitabil sa-i vanda la kilogram de mici. fara taxe vamale.

  3. Ce ar putea face guvernul? Sa elimine coruptia si sa faca investii, pe scurt, in educatie si infrastructura, pentru ca dupa astea doua se ridica toate domeniile. Sau… sa-si dea demisia si sa lase pe altii mai capabili sa guverneze.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.