G4Media.ro

Dăncilă, despre înlăturarea lui Fifor: Nu a greşit, nu aş interpreta aşa.…

Dăncilă, despre înlăturarea lui Fifor: Nu a greşit, nu aş interpreta aşa. Este un om implicat, dar vrem ca mai mulţi colegi să se implice în organizare

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, afirmă că „nu a greşit Mihai Fifor”, care este un om implicat, dar echipa sa de campanie va avea responsabili pe fiecare regiune a ţării, pentru că mai mulţi colegi şi colege vor să se implice pentru a câştiga alegerile prezidenţiale, transmite News.ro. Dăncilă menţionează că, tot pentru campanie, are o broşă specială. „Este o broşă specială, se numeşte Inima românească, sper ca fiecare să poarte această broşă în campanie şi după, pentru că atunci când mergem pe un drum trebuie să avem o inimă românească”, a declarat Dăncilă.

Dăncilă a sosit puţin înainte de ora 11.00 la Romexpo şi a făcut o baie de mulţime, dând mâna cu oamenii care o aşteptau şi fotografiindu-se cu unii dintre ei. Ea a spus că îşi începe campania electorală cu dorinţa de a avea alături „cât mai mulţi români, echipa PSD şi fiecare care are o speranţă şi încredere că putem să mişcăm lucrurile în această ţară”.

„Am demonstrat acest lucru ca prim-ministru, pot să mă uit în ochii fiecărui român, nu am luat nicio măsură împotriva românilor şi cred că pot demonstra aceeaşi determinare şi aceeaşi luptă pentru România şi pentru români şi în calitate de preşedinte”, a afirmat Dăncilă.

Întrebată cine este acum şeful său de campanie, Dăncilă a replicat: „O să fie, avem pe fiecare regiune, pentru a eficientiza activitatea, avem pe fiecare regiune un responsabil de campanie. Luni vom fi la sediul din Kiseleff şi vom face o echipă mult mai puternică. Vrem acest lucru pentru că ne dorim să câştigăm şi fiecare coleg, fiecare colegă din PSD, din conducerea partidului vrea să se implice”.

Dăncilă a fost întrebată cu ce a greşit Mihai Fifor ca şef de campanie de a fost schimbat din funcţie.

„Nu a greşit Mihai Fifor, nu aş interpreta aşa, Mihai Fifor este un om implicat, dar vrem ca mai mulţi colegi să se implice în organizare şi în deplasările în teritoriu, vrem ca mult mai mulţi să ne implicăm pentru a avea şanse cât mai mari să câştigăm prezidenţialele”, a susţinut Dăncilă.

Dăncilă a afirmat, răspunzând unei alte întrebări, că a fost mereu sprijinită de familie, de soţul său, cu care este căsătorită de 36 de ani, şi de fiul său, dar aceştia nu fac politică.

Ea a mai spus că are o broşă specială pentru campania electorală.

„Este o broşă specială, se numeşte Inima românească, sper ca fiecare să poarte această broşă în campanie şi după, pentru că atunci când mergem pe un drum trebuie să avem o inimă românească”, a susţinut ea.

Viorica Dăncilă îşi lansează, sâmbătă, candidatura la alegerile prezidenţiale, evenimentul având loc la Romexpo, transmite News.ro.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Doamna Vio reuseste sa fie din ce in ce mai penibila. N-are cum sa devina mai proasta, n-avem instrumente pentru masurare locului in care se afla.

 2. Acest Mihai Fifor a aratat o slugarnicie de neinteles fata de Viorica, care mi-a adus aminte de odiosul tandem Boc-Basescu. Fifor, ai ajuns ultima zdreanta.

 3. Nici nu trebuie este un atribut universal . Sa ne mindrim cu el .

  • Nu a gresit, pentru ca nu stie sa faca nimic! Este un om implicat in capul lui.

 4. Tuta tot repetă prostia că se poate uita în ochii oricărui român !
  Sa vină să se uite în ochii mei fără bodyguarzi, garantat ia flegme sau ajunge la spital

 5. „Este o broşă specială, se numeşte Inima românească, sper ca fiecare să poarte această broşă în campanie şi după, pentru că atunci când mergem pe un drum trebuie să avem o inimă românească”

  Si capul salamului de care facea vorbire Larguta, tot forma de inima are. Doamnele astea din PSD sunt musculoase si virtuoase tare. Apropo, la moaste tot cu brosa in piept? Sau in alta parte!

 6. Brosa-i depasita. Colierul cu inimoare-i la moda.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.