G4Media.ro

Dana Spinanț, fostă jurnalistă la Pro TV, în echipa de comunicare a…

Dana Spinanț, fostă jurnalistă la Pro TV, în echipa de comunicare a Ursulei von der Leyen

Românca Dana Spinanț, fostă jurnalistă la Pro TV și la publicații europene precum European Voice și EUobserver.com, a fost anunțată de Ursula von der Leyen ca membră a echipei sale de comunicare, în poziția de adjunct al purtătorului de cuvânt.

Dana Spinanț este în prezent director de buget și comunicare la Direcția Generală pentru Politici regionale și urbane în Comisia Europeană. Ea și-a început cariera în Comisia Europeană în 2010, ocupând de atunci diferite poziții, potrivit contului său de LinkedIn.

Anterior, a fost jurnalistă timp de 15 ani la European Voice (2002-2009), EUobserver.com (2001-2002), dar și corespondent de la Bruxelles pentru diferite televiziuni din România.

Dana Spinanț a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării de la Universitatea București și Colegiul Europei (Bruges).

Ea va lucra în echipa Ursulei von der Leyen împreună cu Jens Flosdorff (Germania, în funcția de Executive Communication Adviser) și Eric Mamer (Franța, în funcția de purtător de cuvânt).

Sursa foto: Eurochambres

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Poate in afara de postul de papagal le spune si realitatea concreta din Ro. , ca par sa nu inteleaga. Grosul s-a vandut pana-n 2000, uitati-va pe grafice, 1995 anul Marelui Jaf.

  2. Cine are conexiuni “strategice”, departe ajunge…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.