G4Media.ro

Dan Barna: Referendumul, un pas necesar şi obligatoriu / Avem nevoie de…

Dan Barna: Referendumul, un pas necesar şi obligatoriu / Avem nevoie de o Românie fără penali şi fără hoţie

Organizarea referendumului pe tema justiţiei reprezintă „un pas necesar şi obligatoriu spre convalescenţa şi însănătoşirea” de care România are nevoie, a afirmat preşedintele USR, Dan Barna, joi, după anunţul preşedintelui Klaus Iohannis.

„O veste bună pe care o aştepta toată România. Este un pas necesar şi obligatoriu spre convalescenţa şi însănătoşirea care părea că nu va mai veni. Pe 26 mai începem să ne facem bine ca ţară pentru că avem nevoie de o Românie fără penali şi fără hoţie. Ieşim la vot pentru europarlamentare şi pentru o justiţie independentă. O justiţie a statului de drept şi nu a lui Liviu Dragnea. Convingem fiecare dintre noi încă 3 oameni să vină la vot. Aşa, însănătoşirea va fi mai grabnică. Pe 26 mai trebuie să mergem cu toţii la vot. În aceleaşi secţii. Aşa cum spune legea”, a scris preşedintele USR pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va convoca un referendum pe data de 26 mai.

„Este cert. Voi convoca un referendum pentru data de 26 mai, fiindcă aşa nu se mai poate. PSD continuă asaltul la adresa justiţiei”, a declarat Iohannis la Palatul Cotroceni.

Preşedintele a subliniat că PSD „trebuie să înceteze” atacurile „permanente” la adresa justiţiei, iar membrii acestui partid trebuie să înţeleagă „că justiţia nu este la bunul lor plac”. El a mai precizat că justiţia este o temă de interes naţional, iar cetăţenii au „dreptul suveran de a decide dacă vor sau nu să lase corupţia să devină politică de stat”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. eu, una, sper ca referendumul sa aiba ca formulare de intrebare alta decat cea cu „fara penali”, deoarece acesta a fost o initiativa separata a usr-ului, si care, daca totul va curge lin (acum trebuie sa se pronunte ccr care stim ce comenzi are), atunci sper sa fie un al doilea referendum pe schimbarea constitutiei cu acel articol despre „fara penali”.

  2. Ce Tragedie ramânem fără parlamentari PSD . Oare pe cine mai votează boșorogii comunistoizi și asistații sociali pt pomeni.??

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.