G4Media.ro

Dan Barna: Proiectele de legi iniţiate de domnul Cîmpeanu îşi propun doar…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Dan Barna: Proiectele de legi iniţiate de domnul Cîmpeanu îşi propun doar să protejeze plagiatorii din această ţară, începând cu premierul şi continuând cu miniştrii, secretarii de stat şi toţi cei care au aceste probleme de plagiat

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Dan Barna a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că singura şansă a educaţiei din România ar fi schimbarea actualului ministru, Sorin Cîmpeanu, deoarece pachetul de legi propus de acesta protejează plagiatorii ”începând cu premierul României”, transmite News.ro

Dan Barna a arătat că pachetul de legi ale educaţiei nu a fost realizat de ”niciun expert serios” şi că încurajează plagiatul.

”Începe şcoala săptămâna viitoare. Reforma educaţiei, acea Românie educată pe care ne-a promis-o preşedintele Iohannis, dacă ne uităm la proiectele de legi iniţiate de domnul Cîmpeanu, vedem că ele îşi propun doar să protejeze plagiatorii din această ţară, începând cu premierul României şi continuând cu miniştrii, secretarii de stat şi toţi cei care au aceste probleme de plagiat. Este un proiect de lege despre care chiar şi profesorul Daniel Dan spunea că nu a fost construit cu niciun expert serios. Este un proiect de lege făcut doar ca să găsească scuză şi pavăză pentru cei care atunci când şi-au făcut doctoratele au considerat că era mult mai facil să copieze nişte cărţi de prin bibliotecă şi să se pretindă intelectuali cu un venit în plus prin titlul de doctor”, a declarat Dan Barna.

Fostul lider USR este de părere că soluţia pentru educaţia din România este schimbarea actualului ministru, Sorin Cîmpeanu.

”Dacă vorbim de educaţie, singura şansă este să avem un nou ministru competent. Ministrul Cîmpeanu trebuie să plece pentru că a eşuat în încă o reformă a educaţiei pe care de 30 de ani o tot face această ţară şi asumată de preşedintele Iohannis, o Românie educată care, din păcate, nu aduce nimic. Încă o ratare a acestui Guvern”, a concluzionat Dan Barna.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Multumim pentru ideea originala!

  2. Daca asta atat a inteles din legile astea, cu plagiatorii… nici nu ma mir ca usericii se duc in cap.

  3. Tu te duci in cap, că oricum nu ai nimic în el.

  4. Ne-a plagiat, noi o spunem din prima zi.