G4Media.ro

Dan Barna: Interesul activ al cetăţenilor pentru vaccinare împotriva COVID-19 este 60-70%

Dan Barna: Interesul activ al cetăţenilor pentru vaccinare împotriva COVID-19 este 60-70%

Vicepremierul Dan Barna afirmă că interesul activ al cetăţenilor pentru imunizarea împotriva noului coronavirus se situează la 60-70%, strategia Guvernului fiind ca vaccinul să ajungă cât mai aproape de oameni.

 • „Am văzut nişte sondaje pe interesul pentru vaccinare (….) şi undeva între 60 şi 70% este interes activ şi disponibilitate la cetăţenii români de a se vaccina. Noi suntem la nivelul ţării spre prima treime, spre 30%, ori asta înseamnă că mai este încă o treime dintre cetăţenii ţării care încă nu s-a vaccinat, deşi sunt dispuşi şi vor să o facă şi asta am constatat pentru că nu a fost foarte la îndemână vaccinarea sau accesul la spaţiul de vaccin. (…) Direcţia generală şi strategia pentru perioada următoare a Guvernului este să ducem vaccinul cât mai aproape de casa oamenilor, de zona în care ei circulă şi îşi desfăşoară activitatea sau zona în care merg la cumpărături”, a spus Barna într-o declaraţie de presă.

El a reiterat că vaccinarea este singura modalitatea de a depăşi pandemia de coronavirus.

Vicepremierul Dan Barna a vizitat centrul de vaccinare anti-COVID de tip drive through amenajat în parcarea unui centru comercial de lângă Ploieşti.

sursa: Agerpres.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. E ca la sondajele de acum mai mulți ani .
  90 la sută se uitau la Tvr Cultural și doar vreo 3 la mie la știrile de la ora 5.

 2. Asta,dupa mintea ta,usr-ist !
  Multumita,lui Dumnezeu,nu toti gandm la fel!

 3. Ciudat. Dacă interesul este atât de mare iar numărul de vaccinuri este tot mare, de ce procesul de vaccinare se duce în cap?! Pentru că deștepții din guvern au dat liber la orice înainte de vreme.

  • Oricum se ducea in cap. Cand participa la sondaje omul spune ce vrea sa auda ascultatorul. Cati au curaj sa spuna ca nu se vor vaccina, mai ales daca intrebarea nu da o limita de timp?
   Da, ma voi vaccina… peste 10 ani. Si intru in grupa de interes pentru Barna…