G4Media.ro

Dan Barna, apel către toți primarii: Faceți ce faceți și în campanii,…

Dan Barna, apel către toți primarii: Faceți ce faceți și în campanii, mergeți la fiecare om și vorbiți cu el, să caute cel mai apropiat centru de vaccinare

Vicepremierul Dan Barna a discutat, vineri, cu primarii USR PLUS din orașele mici și din zona rurală, cărora le-a cerut să se implice în campania de vaccinare pentru a mobiliza locuitorii și a făcut un apel către toți aleșii locali, indiferent de culoarea politică, să îi informeze și să îi convingă pe români să se imunizeze.

„La nivelul administrațiilor locale, consilii județene și primării, e acum responsabilitatea cea mai mare. Oamenii de acolo își cunosc cel mai bine comunitățile și trebuie să își asume datoria de a comunica și de a convinge oamenii să caute cel mai apropiat centru de vaccinare.
Acest mesaj e către toți primarii României, indiferent de culoarea lor politică: vreți binele comunităților voastre, faceți ce faceți și în campanii, mergeți la fiecare om și vorbiți cu el”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Publicăm integral postarea vicepremierului Barna:

„Apel către primarii României
Vaccinarea e singura soluție pentru a reveni la normal.
Marea provocare este pentru noi toți să mergem cu vaccinarea și în comunitățile care au o rată mică de vaccinare. Am vorbit chiar astăzi la o întâlnire cu primarii USR PLUS din urbanul mic și din rural și am insistat că prioritatea numărul unu în această perioadă este campania de vaccinare, mobilizare și informare.
Pasul pe care îl facem și a început deja, în zilele următoare se va materializa, este vaccinarea prin medicii de familie. Pentru că medicul de familie la rândul său are în jur comunitatea pe care o controlează, o ține sănătoasă.
Iar la nivelul administrațiilor locale, consilii județene și primării, e acum responsabilitatea cea mai mare. Oamenii de acolo își cunosc cel mai bine comunitățile și trebuie să își asume datoria de a comunica și de a convinge oamenii să caute cel mai apropiat centru de vaccinare.
Acest mesaj e către toți primarii României, indiferent de culoarea lor politică: vreți binele comunităților voastre, faceți ce faceți și în campanii, mergeți la fiecare om și vorbiți cu el”.

Sursa foto: captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Oare nu l-a durut mai tare prostia si hipstereala decat vaccinul?

 2. Frumos ar fi fost sa fi facut toate aceste lucruri de la inceputul campaniei de vaccinare pana sa fie oamenii bombardati de media si de social media.
  Este cam tarziu acum cred deoarece vad oamenii din jur cand de speriati si panicati sunt…
  Cred ca in cele din urma va trebui sa recurgeti la metode de constrangere dupa modelul Israel sau Italia …..ideal ar fi fost sa aratam si noi ca putem mai mult decat bulgarii,ca meritam sa fim in UE….

  • Inainte nu exista vaccin destul. Degeaba te mobilizai. Acum insă e tot mai mult vaccin.

  • Logic ca la inceput nu era suficient dar stiau ca la un moment dat vor veni transe mari si stocul va fi suficient de mare, nu astepti pana ai 1 milion de doze in frigidere ca sa informezi oamenii si sa le explici beneficiile vaccinarii…..si in timpul asta de aproximativ 3 luni media si social media au bagat frica si panica in oameni….
   Din pacate cred ca este tardiv si nu vad alta solutie decat folosirea anumitor parghii de constrangere.

 3. USR iștii, la cât sunt de apucați, or să ia oamenii la bătaie. Să-i raporteze lui Iohannis că s-au conformat, dar să nu se apropie de casele oamenilor. Eu, dacă-l văd pe primarele nostru, dau drumul la câini.

  • Dar vaccin îți faci?

 4. Care primari bai birna ?1

  Aia care au obtinut 10% voturi din total masa de alegatori ?
  Primar legitim este ala care a obtinut peste 50% din total masa de alegatori .
  Ailalti sint niste tilhari ordinari care nu reprezinta pe nimeni si au dat buzna in sistem pentru beneficiile mandatu;lui si post mandat . Toate din bani publici .

  Apropos ! Nu ai redus din beneficiile demitarilor si functionarilor publici / bugetari …. De ce ?