G4Media.ro

Dacian Cioloș, după întâlnirea cu primarii USR și premierul Ciucă: ”S-au risipit…

Dacian Cioloș, după întâlnirea cu primarii USR și premierul Ciucă: ”S-au risipit foarte mulți bani pe proiecte repartizate pe criterii politice/ Domnul premier ne-a explicat că asta e intenția dânsului, o repartizare obiectivă a banilor”

Liderul USR, Dacian Cioloș, a declarat marți, după întâlnirea cu primarii USR și premierul Ciucă, că s-au risipit foarte mulți bani pe proiecte repartizate pe criterii politice și că ”România trebuie să treacă într-o nouă etapă”:

Cioloș a mai spus că premierul Nicolae Ciucă le-a explicat în cadrul întâlnirii că asta este și intenția sa, de a repartiza banii pentru proiecte în funcție de nevoile comunităților și nu în funcție de criteriile politice:

 • ”România trebuie să treacă într-o nouă etapă, să avem investiții pe criterii transparente și o dimensionare a investițiilor în funcție de realități și nevoile cetățenilor și nu pe criterii politice. S-au risipit foarte mulți bani pe proiecte repartizate pe criterii politice. Noi am lucrat pe PNRR exact la acest lucru, să mergem pe repartizare obiectivă și transparentă. Așteptăm de la acest guvern să vedem această abordare obiectivă mai ales că România se angajează să investească multe fonduri în anii care vin, inclusiv programul Anghel Saligny, unde noi am avut o rezervă față de modul de implementare. Există fonduri în PNRR pe care am început să-l monitorizăm, acolo știm ce conține și vrem să ne asigurăm că lucrurile se vor derula cum au fost negociate. Apoi, Anghel Saligny, am cerut criterii obiective și când am fost la guvernare, domnul premier ne-a explicat că asta e intenția dânsului, să existe această repartizare obiectivă.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Pai repartizarea banilor a fost mereu obiectiva: ai carnet de la partidul corect, primesti,nu ai, nu primesti. Unul din putinele mecanisme din tara asta care lucreaza pe baza unor criterii clare, usor de cuantificat.

 2. Eu cred ca le-a spus militareste: procentul vostru de supravietuire la Vot e egal cu rata de infectare

 3. Logic ar fi ca primariile care nu primesc bani dar totusi contribuie la bugetul statului sa nu mai vireze taxele in cuantumul sumei proportionale cu fondurile solicitate. Un pic de greva financiara ar fi ca un dus rece pentru hotii de la Bucuresti. Mai ales ca Bucurestiul beneficiaza de bani de la buget pentru caldura, transport, gunoi si inca nu stiu cate investitii gen centura, modernizare Cotroceni si Casa poporului.

 4. Inca mai au uSECUricii primari ?
  Hai ca nu mai dureaza mult…🤣

 5. Toti banii se duc la stăpânii noștri securiști.

 6. Cine e primar USR in afara de Clotet? Sper sa dispară USR sa nu mai auzim de ei. De fapt nu cred ca i-a votat nimeni, au umblat prin sacii cu voturi, exact ca Clotet.

 7. Cand e vorba de ca$, dintr-o data Ciuca e frecventabil si are si intentii onorabile 😂

 8. Un partidulet de 3%,marsh pot ailor😀

  • No ni ma ca a iesit din casa gravidul csolos, o fi nascut oare de se plimba cu ielgibitistii lui prin bucale????

 9. Ar fi frumos ca dl. cioloș să ne dea exemple despre proiecte în care s-au risipit banii publici. Poate în calitate de funcționar face și niște sesizări. Altfel, rămâne doar o declarație politică. Adică vorbe.

 10. I-am vazut si p’astia cate parale fac. Au numit in consiliile de administratie de pe la toate companiile de stat ramase la Nasui toti puțoii care habar n-avea ce e de facut, dar care si-au majorat rapid indemnizatiile chiar si acolo unde compania era putin falimentară.