G4Media.ro

Dacian Cioloș: Dacă Ciolacu nu oprește investiția la vila RAAPPS cât mai…

Dacian Cioloș: Dacă Ciolacu nu oprește investiția la vila RAAPPS cât mai repede va fi pus în situația ridicolă să devină un ”paharnic” al președintelui Iohannis

Fostul prim-ministru Dacian Cioloș a răspuns marți într-o conferință de presă care a avut loc la Strasbourg  la întrebările privind investițiile RAPPS de peste 7 milioane de euro într-o casă de protocol. El a denumit investiția ”jenantă”.

”Pentru mine ca fost prim-ministru e jenant să văd cum un guvern investește bani publici pentru nomenclatura de partid și de stat în condițiile în care se plânge că avem deficit ridicat, că nu colectează destui bani la buget, în condițiile în care avem sărăcie în țară, în care crește inflația și multă lume o duce tot mai rău. Iar premierul nu găsește altă explicație decât o să văd, o să verific, nu știu ce se întâmplă. Eu vă spun ca fost prim-ministru, nu are cum să nu știe în următoarea jumătate de oră după ce materialul a fost publicat. Nu cred că investițiile respective s-au făcut fără știrea, măcar pasivă, a prim-ministrului”, a spus Cioloș.

Precizăm că Administrația Prezidențială a declarat marți că nu a făcut nici o solicitare de locuință de protocol pentru președintele Klaus Iohannis după finalul mandatului.

”E jenant să vezi atitudinea asta și să vezi câți bani se cheltuie fără explicații clare și fără transparență pentru nomenclatura de partid și de stat. Și dacă premierul Ciolacu nu oprește investiția respectivă cît mai repede va fi pus în situația ridicolă să devină un ”paharnic” al președintelui Iohannis prin comportamentul pe care îl are. Adică omul de casă care îi pregătește casa la propriu. Și o face pe banii statului nu pe banii lui”, a mai spus Cioloș.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Pai mai întâi ar trebui să se documenteze că el, săracu, nu știe nimic!

  2. Il muta astia cu forta, el nu stie nimic.

  3. Ciolacu președinte, uraaaaa.

  4. Noi …oameni normali care plătim taxe suntem pe marginea prăpastiei,nu ei,adică guvernanții.

  5. Bag-o la UNESCO și se rezolva!

  6. Problema pe care nu o recunoaște domnul Ciolos, este că dânsul a contribuit decisiv la menținerea stării de sărăcie in țara care l-a făcut om important chiar dacă nu îl recomanda nimic dintre studiile și calitățile domniei sale.