G4Media.ro

Cum vor sibienii să denumească cel mai nou parc din municipiu/ Cele…

sursa foto: Turnul Sfatului

Cum vor sibienii să denumească cel mai nou parc din municipiu/ Cele cinci nume rămase în cursă

Primăria Sibiu a transmis cele cinci nume selectate pentru cel mai nou parc al Sibiului, cel din Tilișca. Acestea sunt Belvedere, Cibinium, Cindrel, Colina și Panoramic. Sibienii sunt invitați să voteze acum una din cele cinci denumiri rămase în cursă, până la data de 12 februarie, transmite Turnul Sfatului.

“Aproape 750 de sibieni au transmis propuneri valabile cu un nume pentru al doilea cel mai mare parc al Sibiului – le mulțumesc pentru implicare! Din aceste propuneri, un juriu format din consilieri locali ai Sibiului și reprezentanți ai Primăriei Sibiu au selectat cinci, dintre cele propuse cel mai frecvent și care reprezintă cel mai bine acest parc nou al Sibiului. Continuăm să ne consultăm cu sibienii pentru a stabili denumirea cea mai potrivită și îi invit să își exprime votul. Apoi vom demara procedurile administrative pentru acordarea numelui,” transmite Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu prin intermediul unui comunicat de presă remis Turnul Sfatului.

De luni, 6 februarie începe ce-a de-a doua etapă a concursului organizat de Primăria Sibiu pentru denumirea parcului în amenajare în zona străzii Preot Bacca, suprafață de 6,2 hectare.

Articolul complet pe Turnul Sfatului

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Ar putea să îl boteze Parcul BMW! 😃

    • Sau Parcul Jocului de Golf.

    • „Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”

      Președintele Şifonier Al Întâielea

  2. Nimeni sa gandit la denumirea „sapte case” ?