Home » Economie » Cum să deschizi un business profitabil în 2022? Oamenii de afaceri dezvăluie rețeta succesului: „Nu există succes peste noapte. Un antreprenor trebuie să fie rezilient”

Cum să deschizi un business profitabil în 2022? Oamenii de afaceri dezvăluie rețeta succesului: „Nu există succes peste noapte. Un antreprenor trebuie să fie rezilient”

Cum să deschizi un business profitabil în 2022? Oamenii de afaceri dezvăluie rețeta succesului: „Nu există succes peste noapte. Un antreprenor trebuie să fie rezilient”
Sursa: Unsplash
Ascultă articolul

Înființarea unui business presupune multe obstacole, mai ales în România, când statul nu este de cele mai multe ori de partea antreprenorilor. La început de drum, aceștia au nevoie de sfaturile potrivite precum o gură de aer proaspăt.

Urmărește cele mai noi producții video G4Media
- articolul continuă mai jos -

În acest sens, Cristina Bâtlan, fondator Musette, Dragoș Anastasiu, fondatorul Eurolines, și Radu Savopol, cofondator al lanţului de cafenele 5 to go, ne-au transmis care sunt principalele lecții de care antreprenorii la început de drum ar trebui să țină cont.

Transformă-ți ideea într-un plan de business

Probabil că unul dintre primii pași pe care antreprenorii ar trebui să îi facă este să își transforme idee într-un plan de business. Cristina Bâtlan a declarat că, în calitate de antreprenor, aceștia vor trebui să respecte planul de afaceri, să îți calculeze bugetul și să îl țină sub control.

Citește integral pe economedia.ro

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Vă rugăm să țineți cont că folosirea injuriilor, a limbajului instigator la ură, a apelurilor la violență sau trimiterea repetată, în mod abuziv, a aceluiași comentariu pot duce nu doar la ștergerea mesajului, ci și la suspendarea temporară a dreptului de a comenta. Site-ul nostru încurajează dezbaterile aprinse, dar civilizate. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru contribuția la o discuție bazată pe argumente, nu pe atacuri.

Citește și

Top Articole