G4Media.ro

Cum l-a validat Firea pe Nicușor Dan ca adversar redutabil: pumnul în…

Cum l-a validat Firea pe Nicușor Dan ca adversar redutabil: pumnul în gura libertății de exprimare a anulat sumele obscene cu care a îmblânzit presa

Un spectacol dezgustător și periculos pentru dreptul garantat la liberă exprimare l-a avut vineri în centru pe Aurelian Bădulescu. Mâna dreaptă a Gabrielei Firea, omul care face treburile murdare la Primăria București, a încercat să-l oprească pe Nicușor Dan să vorbească despre mandatul submediocru al șefei sale. Demonstrația de forță a lui Bădulescu, premeditată cu scopul de a stopa răspândirea ideilor lui Nicușor Dan, a avut efectul invers: l-a validat pe necarismaticul candidat USR-PNL drept adversar de temut.

Gestul lui Aurelian Bădulescu a fost premeditat, fără dubii. Dovezile sunt furnizate de el însuși: viceprimarul PSD a venit la conferința de presă inedită, organizată în cartierul Prelungirea Ghencea, cu un dulap pe care l-a tot prezentat presei. Alături de Bădulescu au mai venit și șeful STB (culmea ironiei, un liberal trădător) și alți angajați ai primăriei. Se puteau ei întâlni întâmplător în Prelungirea Ghencea, fără un plan stabilit? Evident că nu.

A știut Gabriela Firea de planul lui Bădulescu? Puțin probabil ca primarul general să fie pus în fața faptului împlinit de omul de casă. Dar acest detaliu nu contează: Firea nu a dezavuat până la această oră comportamentul lui Bădulescu, iar ultimii patru ani ne arată că acesta este modus operandi pentru marea familie care conduce Bucureștiul. Bădulescu e bufonul care jignește și distrage atenția, Firea devine polițistul bun care dă veștile pozitive. Sub ochii și cu aprobarea Gabrielei Firea și a lui Florentin Pandele a crescut acest monstru politic, un personaj gregar și violent utilizat cu cinism de cei doi stăpâni.

De ce au vrut să-i închidă gura lui Nicușor Dan? Aici e marele pericol pentru democrație, în general, și pentru București, în particular.

Administrația Firea e terifiată de puterea cuvântului și a adevărului. Adevărul despre deteriorarea dramatică a calității vieții în București, adevărul despre incompetența de la vârful primăriei, adevărul despre afacerile suspecte, despre rețeaua fără precedent de pile, neamuri și sinecuriști, adevărul despre cheltuirea fără discernământ a uriașului buget de peste un miliard de euro anual al Bucureștiului.

Ca să ascundă adevărul și informațiile care nu îi convin, administrația Firea a creat și operaționalizat un plan de cumpărare a bunăvoinței presei fără precedent. Zeci de milioane de euro sunt cheltuiți anual din bugetul primăriei, instituțiilor și firmelor subordonate pentru reclamă pe principalele posturi tv, radio și presă scrisă. Primăria București a ajuns unul dintre cei mai mari spenderi pe piața de reclamă din Capitală, iar rezultatul e îngrijorător: presa a capitulat, în proporție covârșitoare, și a adoptat un ton prietenos sau, în cel mai caz, neutru. Spectacolul pe televiziuni, cel puțin, e dizgrațios: ore întregi de transmisii în direct cu realizările, planurile și promisiunile Gabrielei Firea, fără o întrebare deranjantă, fără un minim aparat critic. Cazul Digi 24 e cel mai flagrant: o televiziune, altfel decentă, se transformă într-un veritabil post de casă pentru Gabriela Firea, ceea ce ridică semne de întrebare legate de o potențială vulnerabilitate a patronatului în fața administrației București – Ilfov. Nu întâplător Digi 24 a prezentat în jurnalele de știri evenimentul drept un ”scandal” în care și Aurelian Bădulescu, și Nicușor Dan ”au făcut circ” – o lectură cu adevărat manipulatoare a faptelor.

Puținele voci independente din presă scriu de aproape patru ani despre administrarea deficitară a bugetului Bucureștiului. Subiecte sunt zilnic, dar presa mainstream și autoritățile nu au ochi pentru aceste subiecte.

În acest peisaj dezolant pentru o democrație, apariția candidatului Nicușor Dan nu a reușit până vineri să schimbe mare lucru. Ieșirile lui publice sporadice pe durata pandemiei, blocajul mediatic, lipsa de carismă, mesajele sale concentrate pe stoparea proiectelor imobiliare și nu pe reconstrucția orașului calamitat după epoca Oprescu – Firea l-au transformat într-un candidat practic inexistent.

A fost nevoie de o idee deșteaptă pentru ca instinctele totalitare ale PSD să se reactiveze. Conștient că toate conferințele lui între patru pereți sunt sortite să devină o știre nesemnificativă, Nicușor Dan a ieșit pe teren, în Prelungirea Ghencea, într-un cartier sufocat de trafic și poluare, de unde mesajele lui să aibă greutate și credibilitate.

Acesta a fost momentul în care oamenii Gabrielei Firea au înțeles pericolul real și au acționat: au încercat pur și simplu să-l oprească pe candidatul USR – PNL să vorbească. Un plan periculos, care urma să îi priveze pe cetățeni de opinia unui candidat la primărie. Iar execuția planului a fost pe măsura inteligenței planificatorilor.

A rezultat o scenetă absurdă, în care toată lumea a putut vedea cum agresorul Bădulescu încearcă să-l provoace și să-l oprească pe aparent inofensivul Nicușor Dan, victimizat și transformat în beneficiar al simpatiei publice. Dar oamenii au înțeles bine și substratul evenimentului: Firea se teme de Nicușor și nu vrea că mesajul acestuia să ajungă la public.

A fost momentul în care Nicușor Dan a fost validat drept candidat redutabil. Și a fost momentul în care adevărul a început să devină principalul adversar al administrației Firea.

Nicușor Dan are acum rețeta perfectă pentru campanie. Trebuie să meargă pe teren și să arate dezastrul din București. Să arate sutele de terenuri ale primăriei lăsate în paragină și care ar putea fi transformate în parcuri, să arate planurile de dezvoltare a infrastructurii, să indice erorile de management și soluțiile lui – dacă le are. Presa și televiziunile nu îl vor mai putea ignora.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

43 comentarii

 1. A mâncat-o in chestia aia largă ca pe Zambilica…!

  • IARNA TRECUTA NU A FOST APA CALDA SI CALDURA IN BUCURESTI. Ce sa mai caute gasca PSDista a lu’ Firea acolo?
   Nici macar necesitatile primare nu le acopera.
   Sa discuti de poluare, trafic, spatii verzi este SF pentru astia.
   TARANILOR, S-A INVENTAT APA CALDA.

  • Sarma Firea va fi spulberata la urmatoarele alegeri la o prezenta de peste 55-60 %

  • @ CelCareUraste
   Este Necesar ca In Tandem sa fie incatusata pentru praduirea a 400 milioane euro

 2. Actiunea in sine , cu sustinerea unui discurs in -aer liber – a fost calculata foarte bine de catre N.D. Cine ar fi crezut ca doamna Firea o sa trimita un contramanifestant (asa cum zice presa ) . Sosirea in terenul politic in care N.D.isi tinea discursul , a lui A.B. a dat apa la moara si a reusit cu usurinta sa dea greutate cuvintelor , altfel civilizate , ale lui N.D. De acum inainte ar fi bine ca mai toate actiunile politice ale candidatului N.D. sa fie facute in spatii deschise si nu in emisiuni TV . De remarcat cum actiunea penibila si provocatoare de zimbete usor asociate cu – strimbatura nasul -a lui A.B. va declansa in viitor refuzul lui N.D. de a participa la confruntari politice cu actualul primar . In fapt aceasta este miza . Nu poti sa infrunti un candidat , de talia doamnei Firea ,atunci cind e vorba de discurs politic si de exacerbare verbala , chiar daca competentele tale manageriale sunt superioare orisicarui alt candidat . Cetateanul A.B. a reusit , prin actiunea deja cunoscuta sa ,favorizeze candidatul opozitiei unite ce are girul partidelor PNL-PMP-USR-PLUS. NEASTEPTATA greseala sau poate nu chiar greseala .

 3. „se putea ei intalni” – „se puteau ei intalni”

  • Nu se putea, fiindca boala din Fire n-are lecuire. Ce Fire versatila! Firea rudimentara si chelia dispar doar odata cu moartea. Si ea, bolnavioara din Fire, si-a scos cainele de paza la produs.. . urlete cu flatulente. Si uite-asa, marele haiduc s-a transformat intr-un cotoi rebegit pro-balamuc. Si iata asa, s-a vazut cat de slaba este la minte, cat de zbu-Ciumata, cat de bolnava de rautate este Firea viermanoasa a unei diversioniste psdisto-comuniste. Si uite-asa, peste varfuri de Antene, trec in salturi grobiene, ducand soaldele cu ele. Si se duc tot scheunand, mintisoara-ncetosand. Si se duc ca stirile, scuturand minciunile. Pentru mintea ei tocita la colul rosu de partid-mafiot, sonspiratia inseamna sminteala cu o nonsalanta fantastica. De aia a apelat la metode mizerabile pentru discreditatrea lui Nicusor dan. In fine, firea e cruda din fire si rea. Iar oamenii rai nu au etichete de avertisment. In concluzie, daca n-ai in tine minima buna-crestere lasata de la natura, daca n-ai diploma celor 7 ani de-acasa, benignele derapaje, inclusiv de exprimare, sunt iminente.

  • Mi-ar placea o editie Romania Te Iubesc, Judete la Stapan avand ca subiect Bucurestiul. Cred ca ar bate Tanar si Nelinistit la numar de episoade, ca mare e gradina braului Maicii Domnului.

 4. Ce sa faca ba nicu la primarie nu are talent de lider este varza si daia il sustin si toate partidele ca si ele se regasesc in rasuflatu de nicu osa vedeti la alegeri ca tot cacacioasa de firea osa cistige are talent stie sa se impuna

  • La primarie nu trebuie lider , trebuie o persoana bun administrtor de fonduri si cu o viziune de viitor .

  • Pandele, tu ești?

  • Asa, asa, la Primarie trebuie un „lider” precum Gabita lu’ Pandele de la Voluntari!
   Sau precum Dragnea de la Rahova sau precum analfabeta Dancila!
   Astia-s „lideri”, vreti sa spuneti?!!!
   Vedem cat de „lideri” sunt dupa cum vedem ce-a ramas in urma lor: #NIMIC PSDist!!!!

  • Imi dau seama din gramatica ta ce partid simpatizezi @Eu .

  • Ce sa faca la primarie? O sa faca ce n-au facut ceilalti pentru ca, o avea sau nu stofa de lider (dupa cum s-a format USR in jurul lui eu zic ca are si ceva „stofa”), dar ii pasa de oras. Asta-i prima conditie ca sa fii un bun primar. Si N.D. indeplineste si alte conditii, nu numai asta.

  • Nu are talent. Firea cu sarma in intestine are tupeu abject, animalic. Nu de dragul capitalei, ci de dragul gastii. Natura animalica a primatei explica lipsa ei de menjamente. Or, animalelew de prada se indreapta incotro le impinge instinctul si burdihanul nesatul, fara nicio retinere. Fara nicio remuscare. De aici, acest comportament ignobil de tip oriental. Firea infecta este o fiara! Ghearele ei si coltii ei de plastic sunt viclenia si desartaciunea. Fiara perfida, cruda, neingaduitoare cu semenii sai nu are obraz. Fiarele nu au biserica. Fiara cinica, malefica, fals-culta, fals-civilizata, necontaminata de logica si bun-simt Firea, crescuta la scoala perversitatii si destabilizarii, si-a pierdut orice reper cu Dumnezeu, cu omenia. O scoala sovietica, o scoala care are multe asemanari cu un trib de salbatici, sangerati de scarpinatura.

 5. Digi24 a ajuns o televiziune vanduta, care toata ziua il bagã pe re-eşapatul de CTP, un pleznici expirat, vandut si el. Faliment baietzi!

  • Bine ar fi ca sa fim „re-esapati”toti macar cateva procente din ce spune CTP,si zau ca stie ce scoate pe gura de fiecare data,dovada marea mare majoritate a celor care l apreciaza .

  • Nici mie nu imi place CTP. Are impresia ca detine adevarul absolut, dar el insusi se contrazice de multe ori. Si fi bine sa-si mai diversifice invitatii.
   Si jurnalistii. Cind Tompea deschide gura stii sigur ca vorbeste de vacante.

 6. L-a validat Firea pe Nicusor Dan? Glumiti poate?
  Nicusor Dan, daca toate ramin asa cum sint (in ceea ce priveste sustinerea lui) e favorit, Firea n-are sanse. Si oricum, pe N.D. il valideaza activitatea lui de ani de zile, lucru rar la candidatii nostri.

 7. Dacă un candidat fără carismă va reuși să câștige Primăria Bucureștiului, asta ar fi o notă bună pentru noi, alegătorii. Ar fi un semn de maturizare, un semn că am devenit capabili să alegem rațional, evaluând un candidat dincolo de aparențele sale.

 8. Asa arata toate primariile.Psdistii si cu tot ce a curs din ei,alde,pro etc. si au pus in consilii zombii din astia agrexivi pe care ii folosesc pe post de bata.L ati vazut si pe prostu’ ala din chiajna care bate femeile in parcari? Voi credeti ca un baiat destept da in femei?Sunt prostii cartierelor de care nu aveai loc sa iei o palma!

 9. Tanti „Bine ai sosit in Bucuresti”, are suficienta ura si prostie sa-si sape groapa. Sansa ei la primarie este sa nu vina lumea la vot, reteta dovedita dealtfel.

  Pana una alta, reuseste sa atraga atentia si sa polarizeze societatea. Planul asta l-a pus pe Dragnea la izolare, cu mult inainte de aparitia pandemiei, dupa alegerile europarlamentare. Bineinteles ca nu au prins nimic din experienta asta, dar asta poate fi norocul nostru.

  Sa fim putini atenti la „candidatii independenti” de la PMB, ca asta este singura sansa a maretei Duamne. Nu-i ND cea mai buna optiune pentru Bucurestiului, dar sper ca-i mai bine decat nimic, in cazul asta susmentionata Duamna.

 10. Nu sunt din București ,dar orașul s-a dezvoltat pe mandatle primarilor PSD .Poate vă amintiți primarii de dreapta Crin Halaicu ,Viorel Lis,Videanu sau Băsescu.

  • Da, imi amintesc mandatul lui Basescu. a reparat toate arterele importatante din Bucuresti in 3 saptamani. A scapat orasul de sufocantelele gherete. A sustinut cele mai multe proiecte independete de dezvoltare a orasului, atunci cand nici nu erau bani UE. A reusit sa faca cel mai mare proiect de infrastructura in Bucuresti: podul Basarab.

   ce-i drept, a adus multa dezvoltare si Oprescu cu autostrazile alea suspendate…

  • Bucurestiul s-a dezvoltat DUPA aderarea Romaniei la UE(ca toate marile orase, in special marile Centre Universitare, ale Romaniei!), cand au venit marii Investitori straini, firme peste firme!
   NU guvernarile PSDiste au adus dezvoltarea, NU guvernarile PSD au adus Investitorii straini, dovada e #NIMICul lasat in urma de Gabriela Firea!
   Ce a FACUT Gabita?!
   Sau, poate ne spuneti dvs „realizari” din mandatele primarilor PSD!!
   Daca e sa apreciem guvernarile PSD, uitati-va la Judetele votante ale PSD din sudul subdezvoltat si Moldova saraca: sunt cele mai sarace zone sau regiuni din UE!!!
   Comparati cu Vestul dezvoltat, unde PSD nu prea e!!!
   Relevant, nu?!

  • Băsescu a umplut orașul cu hipermarcheturi și a distrus micile afaceri .De 20 de ani eu tot nu am înțeles cum au votat bucureștenii primar pe Viorel Lis .Pentru lili pedelista, în Transilvania s-au făcut investiții străine pentru că broaștele,cărăbușij,liliecii și ONG-iști au împiedicat construirea unei autostrăzi care să lege regatul de occident .Au mai fost și olandezii care au făcut tot posibilul ca portul Constanța să nu le facă concurență .De multe ori și pentru prostia unora este de vină PSD .Oare PSD l-a votat primar pe Viorel Lis

  • Spune-ne și nouă cam ce au dezvoltat Oprescu și Firea în București? Dar dacă nu locuiești aici, înseamnă că nu cunoști nici mirosul aerului, nici înghesuiala din trafic, nici mizeria din centru, spațiile verzi de pe marginea lacurilor lăsate în paragină, pistele de bicicletă (nu făcute, ci doar vopsite) fără autorizații de Oprescu, doar ca să ia niște spăgi, după care desființate de Poliție, oprirea modernizării liniilor de tramvai ca metrou ușor, dezastrul de la RADET etc.

  • Da, s-au dezvolat criminalitatea, infractionalitatea, coruptia, rechinii imobiliari au construit ce au vrut, fara sa le pese de nimic deoarece Primariile PSD-iste corupte pana in maduva oaselor au emis orice fel de aviz, dar absolut orice, pentru smecherii imobiliari , chiar daca asta a insemnat un haos imobiliar fara precedent in istoria Bucurestiului, pentru spaga. Avem mari probleme cu RADET-ul si riscam sa ramanem fara caldura si apa calda in orice moment, din cauza ca Firea a preferat sa sustina firmele de casa ale mafiotilor PSD-isti decat sa investeasca in Bucuresti. Strazile sunt la fel de pline de gropi si gunoaie. Soseaua de centura a Bucurestiului este inca la un nivel de evul mediu. Spune tu PSD-istule ce au facut coruptii de primari PSD-isti pentru Bucuresti ? Nimic ! Am ajuns cu un Bucuresti super-urit, haotic si medieval intr-o stare avansata de degradare.

  • Comentariile tale put ( de la putin) a moscova de la o posta. Nu te mai baga nimeni in seama, asa ca ai grija sa nu-ti arate stapanii geamul pe care va trebui sa zbori.

  • @kinki
   6.6.2020 la ora 12:38 pm
   „Nu sunt din București…”

   Păi și atunci de ce vă dați cu părerea, stimate troll?
   Veniți în București, plătiți-vă taxele în orașul ăsta, mergeți dimineața și seara pe străzile din orașul pe care recunoașteți că nu-l știți, și după aia comentați despre ce-ar trebui să facă bucureștenii.

 11. Presa se degradeaza intr-un ritm de speriat, toate canalele tv de stiri, sunt rosii, radiourile sunt rosii, pana si la Europafm, Romania in direct, cu Striblea la butoane devine rosie, si ascult eminsiunea de la prima editie ! Despre presa scrisa…e doar hartie igienica, iar siteurile, hm, Hotnews a luat-o spre stanga si spre indoctrinarea religioasa, a aparut un personaj cu niste erticole care nu ar avea ce cauta pe acel site, mai degraba pe Trinitas…
  Deci de unde informare corecta ?
  Badulescu e doar un golan.

 12. Băsescu a sufocat orașul cu hipermarcheturi în interiorul orașului și a distrus micile afaceri.Lili ,Transilvania s-a dezvoltat pentru că nu avem autostrăzi din regat spre occident .Vezi ce probleme au Dacia și Ford.ONG-urile Soroș ,Olanda ,broaștele ,liliecii, gândacii și alte dobitoace interesate au întârziat autostrada

  • Pai, de ce NU a facut PSD autostrazi, alte Tari cum au FACUT, deja Bulgaria ne-a depasit la KM de autostrazi!!!
   Spune ce a FACUT PSD in Bucuresti si in Tara!!
   Ia-le pe Judete: Teleorman, Vaslui, Botosani, Giugiu, Calarasi, Ialomita, Dolj, Mehedinti….saracimea UE!!!
   Lasa vrajelile PSDiste!

 13. Lili compară PIB-ul Bucureștiului din 2019 cu cel lăsat de Petrov și atunci vezi adevărul ,dacă vrei .

  • Asa, asa, PIBul Bucuretsiului l-a facut PSD!!!!!!!!!!!
   Lasati-va de comentarii, ca va faceti de ras!
   NU PSD a adus Investitorii in Bucuresti(putin daca ati fi INFORMAT, ati STI ca Investitorii incep cu capitala in orice tara, acolo e cel mai simplu sa faci Afaceri, ai toate Institutiile si toate faciliatatile, in PLUS ai Forta de munca cea mai CALIFICATA, plus Centrul Universitar, asa au INCEPUT Investitiile in Romania dupa Aderarea la UE, cu capitala!), asa cum NU Viktor Orban aduce Investitorii in Ungaria!
   Gata, ajunge, habar nu aveti, aceleasi manipulari ca la PSDeii care de 30 de ANI nu au facut NIMIC in judetele votante de PSD!
   A-propos, de ce NU au dus PSD Investitorii sa creeze Locuri de munca in judetele PSDiste, in frunte cu Teleormanul unde NU exista nici un mare Investitor care sa creeze Locuri de munca multe si bine platite, e o saracie lucie in Teleormanul PSDist, la fel e in TOATE Judetele ciumei rosii!!
   Nici urma de Mari Invetsitori, fug de judetele ciumei rosii, unde NU exista forta de munca bine pregatita, calificata, exista analfabetii Romaniei, cei care asteapta ajutorul social de la PSD!

  • Bucurestiul are pib-ul mare din cauza centralizarii excesive, altfel ati fi muritori de foame !
   Toate firmele din tara care depasesc un anumit plafon financiar sunt obligate sa aiba sediul fiscal in Bucuresti ! Doar din Cluj sunt undeva la 160 de firme ! Si mai sunt inca 39 de judete !
   Intelegeti de ce nu se vrea descentralizare, ar muri bucurestenii de foame, n-ar mai avea Fierea bani pt kkatul ala de catedrala !

  • @Cioara vopsita: CORECT, am mai spus si eu asta!
   Oricum, la ce nivel de necunoastere tipic PSDista e pe forum, desi imi impun sa nu raspund, uneori simt ca nu mai #REZIST!
   Ma inodoiesc insa ca @kinki stie ce-i ala PIB si intelege ce ati scris, la cum comenteaza e varza PSDista!

 14. Faptul ca digi24 este un post de casa a lui firea este evident si dezamagitor in acelasi timp,
  In acelasi timp am remarcat la acest post tv o atitudine antiamericana prost disimulata si permisiva relativ la china, neexistand bicio referinta critica la originea de laborator a covid.
  Acest post nu mai are nicio credibilitate si trebuie boicotat!

 15. „execuția planului a fost pe măsura inteligenței planificatorilor.”

  corect, si daca bucurestenii voteaza din nou cu firea, va fi o actiune pe masura inteligentei lor

 16. Ii urez mult succes dnului Nicusor Dan si sper sa scape Bucurestiul de grupul infractional organizat psd ,iar cei vinovati sa plateasca material si penal!

 17. Dupa ce a stat pitita cateva zile sa nu fie intrebata pe subiect, Gabita a aparut la Digi 24 si intrebata CINE l-a trimis pe Badulescu la Conferinta de presa a lui Nicusor Dan, Gabita a CONFIRMAT ca EA l-a trimis: „Noi am vrut să exprimăm un punct de vedere al primăriei prin viceprimarul care oricum era în teren / Dulapul era o metaforă.”
  „Cu o seară înainte de organizarea conferinței de presă în zona Prelungirea Ghencea, am fost solicitați de către reprezentanții presei(RTV sau A3, cine v-a solicitat?) să avem puncte de vedere tehnice cu privire la bilanțul care se dorește a ni se face ad-hoc de către un contracandidat la Primăria Capitalei. Ceea ce am și făcut. Oricum era programată, indiferent de această conferință de presă ad-hoc, verificarea care se face la orice sfârșit de săptămână la lucrarea noastră de la Prelungirea Ghencea. De obicei, viceprimarul Bădulescu, împreună cu colegii de la direcția infrastructură, investiții, sunt de fiecare dată la fața locului. Ce s-a întâmplat ulterior în teren, acel dulap adus, care era o metaforă.”

  Cum MINTE Gabita: Intrebat in aceeasi zi, despre scandal cateva ore mai tarziu, Badulescu a spus ca el e in CONCEDIU, NU l-a trimis nimeni acolo!
  Acum, Gabita a CONFIRMAT la DIGI 24 ca EA l-a trimis!!

  Unde-i, oare, confruntarea de idei clamata altadata de Gabita, atunci cand vorbea despre o campanie electorala civilizata?
  Unde este comportamentul civilizat pretins altora tot de Gabita lu’ Pandele la TVurile care o lasa sa o ia prin balarii?
  Unde este Dreptul de exprimare neingradita pe care domnul Nicusor Dan il are garantat prin Constitutie, Gabito, primarito?
  Ceea ce a facut acolo badaranul Badulescu, in calitatea sa Oficiala de Viceprimar al Capitalei(CONFIRMATA acum la DIGI 24 de dna Firea!), este cu subiect si predicat OBSTRUCTIONAREA candidatului de a se EXPRIMA liber, atunci cand isi prezinta opinia in spatiul public.
  Opinie buna sau rea, nu conteaza.
  Asta va judeca alegatorul cand va stabili daca opteaza pentru aceeasi Firea la primarie sau pentru principalul ei oponent, eventual un altul, intrat in cursa.
  Aurelian Badulescu avea si el dreptul sa-si spuna opinia acolo daca dorea, dar numai inscriindu-se la cuvant ca oricare altul.
  Nu este ell mai cu mot, sa fie tratat preferential, intrucat – vezi, Doamne! – l-a trimis Firea.

  Dar daca a iesit din acest cadru legal, inseamna ca se prezinta in numele Institutiei al carui viceprimar este, in numele partidului care il tine de VIP si in numele viitoarei candidate Firea, adica in numele cuiva pe care il reprezinta.
  Altfel, de ce nu a venit chiar dna Firea?!

  Primaria, partidul, Firea, oricine ar fi cel care l-a trimis acolo trebuie sa dea socoteala in fata autoritatilor pentru o chestiune foarte grava, aceea de a OBSTRUCTIONA Dreptul inviolabil al oricarui cetatean, inclusiv candidatul Nicusor, de a spune ce are de spus, adica de a-si exprima neingradit opinia.
  Evident ca DIGI 24 NU i-a spus-o in fata Gabitei, a lasat-o prin balarii!
  Rusine!

  G4media, va rog sa scrieti ARTICOL despre Raspunsul dnei Firea la INTREBAREA: CINE la trimis pe Badulescu la Conferinta lui Nicusor Dan, sa STIE Romanii mandri ca Viceprimarul A. Badulescu a mers acolo in calitate OFICIALA, a spus-o cu Subiect si Predicat dna Primar al Capitalei, Firea Gabita!

 18. Multumim pt articol.
  N.Dan trebuie sa ia lectii de comunicare. Firea a actionat bine cu publicitatea pe timp de pandemie: teste, ajutorul celor vulnerabili… Cea de dinainte de era absolut desantata.

  Exceptional faptul ca ridicati problema media. De apreciat pozitia echilibrata G4Media care abordeaza toate subiectele. Cred insa ca ar trebui mai multe articole despre reformarea economiei, sansa pe care o are Romania acum si depre care vorbeste numai Ciolos, singurul vizionar in acest moment.

  Digi24 este singurul post TV de stiri decent. De aceea este extrem de dezamagitor ca de la 1 mai ne asurzeste cu problemele HoReCa, industrie care realizeaza numai 4% din PIB si ai caror oameni de afaceri nu realizeaza ca trebuie sa-si reinventeze afacerile, ca este un moment prielnic sa atraga turisti internationali, se tinguie continuu si cer numai ajutor de la stat. Au inceput sa ameninte cu somerii, dar aflii ca angajatii lor sint platiti cu salariul minim pe economie. Iar preturile nu scad deloc.

  Oare acum cind economia lumii se reseteaza problemele tarii asteia sint doar vacantele, terasele, fotbalul si mall-urile?

  • Ajunge. Digi24 a trecut la publicitate pe fata pt anumiti patromi din HoReCa, macar publicitatea pt Firea o facea in spatiul de publicitate platita. Ne prezinta repetitiv o anume dna Corina (Crina?) din Mamaia care ne spune sa rezervam vacantele prin agentie pt a obtine preturi mici. Serios? Cine-si mai rezerva vacanta azi prin agentie? Apoi aflii ca dna are agentie de turism de 23 de ani. CNA mai exista ?

   Am renuntat sa ma uit la Digi24, cred ca tara asta are probleme mai mari decit HoReCa, incapabili sa se reformeze.
   Dar la ce post de stiri pot sa ma mai uit???

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.