G4Media.ro

Cum își motivează PSD-istul Horia Nasra dubla trădare în decurs de doar…

Cum își motivează PSD-istul Horia Nasra dubla trădare în decurs de doar o săptămână: ”Partidul în care mi-am petrecut tinerețea are nevoie de mine”

Horia Nasra, PSD-istul din Cluj care a plecat săptămâna trecută la Pro România și azi s-a întors la social-democrați, susține într-un mesaj pe Facebook că s-a întors pentru că ”partidul în care am crescut și în care mi-am petrecut tinerețea are nevoie de mine și este de datoria mea să fiu alături de colegii și prietenii mei”.

Nasra mai arată că nu va vota moțiunea de cenzură și că speră într-o colaborare în viitor între PSD și Pro România, ca partide de stânga.

El îl atacă pe Liviu Alexa, pus șef al organizației PSD Cluj de către Viorica Dăncilă, numindu-l ” individ care jignește clujenii, românii, înjură jurnaliștii și amenință colegii și aleșii locali”.

Mesajul integral al lui Nasra:

Stimați clujeni, dragi colegi,

Astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj.
Partidul în care am crescut și în care mi-am petrecut tinerețea are nevoie de mine și este de datoria mea să fiu alături de colegii și prietenii mei.

Nu am semnat textul moțiunii și nu o voi vota, la fel și colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem și vom fi oameni de stânga și nu putem vota această elucubrație liberală!

Nu pot gira venirea la putere a liberalilor care își propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar și înghețarea proiectelor de dezvoltare ale comunităților locale, finanțate prin PNDL sau FDI.

Cât privește moțiunea, nu calculul bilelor mă interesează, ci faptul că astăzi PSD are nevoie de toți parlamentarii săi, de toți cei care în 2016 au fost aleși de cetățeni sub sigla PSD!

Nefericita eroare, nominalizarea noii conduceri a PSD Cluj, poate fi îndreptată. Sunt convins că există sute de social-democrați cu vechime în organizație care pot reprezenta cu onoare clujenii și capitala Transilvaniei, nu un individ care jignește clujenii, românii, înjură jurnaliștii și amenință colegii și aleșii locali.

Sper ca în viitor cele două partide de stânga, PSD și Pro România să gândească un proiect politic comun, pentru că ambele formațiuni împărtășesc valori social-democrate.

Joi voi fi alături de colegii mei, deputații din Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat și îmi voi relua activitatea politică în Cluj având în vedere campania electorală.

Foto: Horia Nasra (plan secund), fotografie împreună cu liderul Pro România, Nicolae Bănicioiu, în ziua în care plecase din PSD (Sursa: Facebook / Nicolae Bănicioiu)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

19 comentarii

 1. Rusine, jeg uman ce esti!

 2. Bastard,ar vinde-o si pe maica-sa daca ar avea de castigat,numai sa fie la cascaval !

  • Probabil că domnul Cornel Itu s-a gândit că tot PSD-ul o să-l apere cel mai bine atunci când “păcatele tinereții” lui de la Dej-Cluj (și nu numai) o să ajungă pe masa DNA-ului.

 3. Ăștia nu se vor opri din mârășăvii până nu îi va scuipa lumea pe strada…

 4. Un muisr din psd ca toți muisri din psd de altfel… O zdreanță umană!

 5. „Partidul în care am rămas fără dinți în gură, ca să nu se simtă complexat Marele Lider cu mustață…”

 6. Nene, ești toxic și curva până la măduvă… Partidul vostru este profund antiromânesc și s-a transformat în organizație mafiota! V-ați întins tentaculele peste țară și nimic nu contează în fața intereselor voastre de clan… Voi, partid de stânga? Voi ați scos țara din noroaie? Faci Ardealul de râs, nu știu cum te mai poți privi în oglinda și scoate capul în lume… Voi, psd-istii, sunteți târâtoare, nu oameni cu coloana vertebrala și bun simt!!!

 7. Ăștia sunt genul de politicieni care îi avem. Ar fte și p mă-sa pt bani și putere.

 8. „Nefericita eroare” este doar inca una din lungul sir de „erori” comise de psd, pe carca noastra. Poate invidul, care s-a gandit sa schimbe partidul din cauza erorii de la conducerea filialei incepe sa inteleaga de ce romanii schimba tara, din cauza erorilor de guvernare.

 9. Ce tăntălău, cum să-ți petreci tinerețea într-un partid? Cum o fi?!

 10. Naspa, Horia Naspa.
  Ba derbedeule, nu iti e rusine ?

 11. Mult zgomot pentru nimic ! Totul se poate rezolva definitiv dacă legea ar prevede că oricine pierde sau renunță de bună voie la sprijinul partidului pe ale cărei liste a obținut funcția de demnitate publică pierde automat respectiva funcție. S-ar elimina târguielile de tarabă și nu ar mai apare partide parlamentare balama, care nu au fost alese de nimeni. În același timp opoziția ar fi obligată să vină cu moțiuni simple și de cenzură fundamentate pe analize riguroase și cu soluții fezabile, nu cu simple exerciții de democrație. Calitatea politicienilor se impune și prin lege nu numai prin voința proprie.

  • Cel mai bine ar fi ca functiile sa fie apolitice si sa se ocupe pe baza de compententa, pregatire si de examen. In afara de primar, restul administratiei nu ar trebui sa fie numita pe criterii politice. Asa se procedeaza in tarile civilizate.

 12. Numai un clujean imbecil il poate vota pe asta .

 13. Psd un partid de jeguri, analfabeti, tradatori si hoti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.