G4Media.ro

Cum circulă autobuzele și tramvaiele din București, în noaptea de Înviere/ Programul…

sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

Cum circulă autobuzele și tramvaiele din București, în noaptea de Înviere/ Programul transportului public, pe linii și ore

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că în noaptea de Înviere, sâmbătă noapte spre duminică dimineaţa, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte şi de cele ale liniei 783, conform programului obişnuit, iar suplimentar, STB SA va menţine în circulaţie, până la ora 03:00, tramvaiele liniei 41, care vor circula la intervale de 20 de minute, transmite News.ro. Luni, liniile de transport public vor funcţiona conform programului de duminică, a mai precizat edilul general.

„În noaptea de Înviere, 15/16.04.2023, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte şi de cele ale liniei 783, conform programului obişnuit. Suplimentar, STB SA va menţine în circulaţie, până la ora 03:00, tramvaiele liniei 41, care vor circula la intervale de 20 de minute. Având în vedere Sărbătorile Pascale, luni, 17.04.2023, liniile de transport public vor funcţiona conform programului unei zile de duminicǎ”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.
Edilul a adăugat că programele de circulaţie pentru fiecare linie de transport pot fi accesate AICI.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Tramvaiul pe sine, iar autobuzele pe sosea.