G4Media.ro

Cum au ajuns membri ai PNL să nu mai apară în baza…

Cum au ajuns membri ai PNL să nu mai apară în baza de date a partidului înainte de Congres / Explicațiile lui Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a respins marți acuzațiile legate de manipularea bazei de date cu membrii de partid înaintea Congresului la care delegații vor avea drept de vot și a explicat că omisiunile sunt determinate de neglijența unor operatori și că vor fi remediate în timp, în noua bază de date pe care o folosește partidul.

„Există doi operatori autorizați naționali care pot să facă modificări la baza de date și fiecare județ, pe baza deciziei biroului județean, are o persoană care are parolă de acces și dreptul de a opera în baza de date. Nu în toate filialele s-au făcut toate operările necesare, astfel încât noua bază de date să fie oglinda fidelă a realității membrilor PNL.(..) Când au fost transmise anumite situații din registrul național al membrilor, au fost omiși foarte mulți membri”, a declarat Orban luni, într-o conferință de presă.

Liderul PNL a amintit că secretariatul general al PNL a luat decizia, „din cauza unor disfuncționalități”, să schimbe furnizorul de servicii IT și să construiască, pe baza unui nou soft, o altă bază de date, în locul celei denumite My PNL și în care erau înregistrați 173.000 de membri de partid.

„În constituirea noii baze de date, au fost filiale care nu au importat din fostul my PNL toate baza de date cu membrii PNL și s-au apucat să reconstituie baza de date de la zero”, a explicat Orban de unde apar omisiunile.

Ludovic Orban a mai spus că și el a fost inclus în noua bază de date abia pe 29 ianuarie.

„Președintele PNL, da? Am fost inclus în baza de date în 29 ianuarie. Domnul președinte Stolojan, care este președintele pentru organizarea Congresului, s-a dus la sectorul 2 și i s-a refuzat plata cotizației, spunându-i-se că nu este membru”, a mai spus Orban.

În opinia liderului PNL, lucurile par simple: „nimeni nu are dreptul să interzică dreptul de vot pentru membrii PNL care, în conformitate cu prevederile statutare, au acest drept de vot”.

Sursa foto: Ludovic Orban / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Până una-alta, PNL a ajuns colivia de papagali ai fratelui fratelui şi ai fiului tatălui şi ai nepotului unchiului – toţi, securişti buni.

  2. Atat Orban cât și citu, niște grivani care trebuie sa dispară împreună cu pnl si psd , ambii au o ideologie dăunătoare romanilor .
    Niște răpani care vor da guvernarea psd-uli .

  3. Daca ei intre ei se saboteaza si se acuza in asemenea hal, va imaginati usor cata mizerie coc astia in spatele nostru?!
    Cata minciuna e in jutul lor!
    Ce INCREDERE sa ai in asemenea mizerii politice?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.