G4Media.ro

Culmea populismului. Președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea, vrea să facă referendum în…

Culmea populismului. Președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea, vrea să facă referendum în ziua alegerilor locale pentru a întreba cetățenii dacă vor 10.000 de lei pentru primul copil născut și reduceri de impozite după al treilea

În cadrul Conferinței Județene de Alegeri a PSD Maramureș, președintele reales al social-democraților maramureșeni, Gabriel Zetea a propus organizarea unui referendum odată cu alegerile locale, privind proiectul ”Renașterea Maramureșului”. Proiectul ar urma să încurajeze natalitatea în județul nostru și să recompenseze familiile care aleg să aibă copii, cu 10.000 de lei pentru primul copil și cu reduceri de texe și impozite pentru al treilea.

” (…)  Să încercăm să îi ajutăm efectiv pe tinerii județului nostru și tocmai de aceea voi propune, în perioada imediat următoare, un program care poate chiar așa se va numi: Renașterea Maramureșului. Și prin acest program, Consiliul Județean, alături de fiecare primărie din județ va propune locuitorilor un referendum județean în ziua alegerilor locale. Și vom propune ca o parte din bani să vină de la Consiliul Județean, iar o parte de la fiecare primărie locală, astfel încât fiecare cuplu de tineri ai Maramureșului, după ce se căsătoresc și fac un copil, să primească o sumă importantă de bani, pentru a putea crește acei copii. La fiecare al treilea copil, familiile ar trebui să primească o scutire pentru impozitele pe casă, pe mașină, pe teren, iar acestora trebuie să le asigurăm locuri de muncă. Dacă cei de la București nu vor susține un astfel de proiect, noi, printr-un referendum, îl vom aproba și îi vom obliga și pe cei din Parlament și pe cei din Guvernul României, indiferent de culoarea politică, să susțină un proiectul prin care Maramureșul poate renaște, prin care familiile tinere ale județului primesc ajutor sau prin care cei plecați în Diaspora pot să revină acasă, pentru că au și un motiv. Pentru un astfel de proiect de suflet, dragi colegi, pot să candidez. Și dacă mă susțineți, vă mulțumesc și vă susțin și eu!”, a încheiat mesajul său președintele reales al PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD al Regiunii de Nord Vest, citat de jurnalmm.ro

Context

Zetea s-a remarcat în toamna anului trecut, după ce Mădălina Mezei, fosta directoare a TAROM, a declarat că liderii PSD au închiriat un avion charter de la București la Baia Mare pentru a participa la nunta lui Gabriel Zetea, președintele CJ Maramureș. Mezei spune că s-a comandat, s-a fixat un preț și s-a plătit.

Sursa Foto: Facebook/ Gabriel Zetea

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. 11 Ianuarie 2019: „PSD, ALDE și UDMR vor să blocheze organizarea unui referendum în ziua alegerilor europarlamentare / Legea a fost deja adoptată și este la președinte pentru promulgare .
  Majoritatea PSD, ALDE, UDMR a modificat la finalul anului trecut legea alegerilor europarlamentare, introducând o prevedere care interzice organizarea unui referendum la nivel național sau local în ziua scrutinului pentru Parlamentul European.”
  Cata ipocrizie!!

 2. La shto dragi poulimisti. Asta e Partidul. O caruta cu laieti.

  • Si maramuresenii vor raspunde „Da, vrem bani si scutire de impozit” iar zetea le va spune „si eu, dar nu-mi da nimeni, hahaha era la misto intrebarea, chiar sinteti atit de dusi cu pluta?”

 3. Atata prostie intr-un singur cap! O fi de la prea multa tuica…

 4. Mari prosti mai sunt pesedistii astia…cine dracu ii tot alege de atata timp????????????

  • Altii mai prosti!

 5. S o puna pe ma sa sa mai faca unul poate o iesi mai putin prost!

 6. O sa avem licee inchise pentru ca elevele vor avea treaba multa la maternitate!

  • O să apară un nou produs bancar, un credit de 10000 lei cu perioadă de grație de fix 9 luni: „Credit cu Testul de Sarcină”

 7. din bani cui se dau astea???

 8. Uite de asta trebui să dispară specimenele astea după scena politică.

 9. Maramureseni, chiar aveti pe cine vota.
  Și dacă votați pe acest avorton, o sa mai primiti ceva- degetul mijlociu

 10. Poate nu e o idee rea niste referendumuri la alegerile locale pentru:
  -numar maxim 300 parlamentari la urmatoarele alegeri parlamentare [2020]
  -confiscarea averilor dobandite ilicit
  -interzicerea pensiilor speciale
  -fara condamnati penal in functii publice

 11. Ideea ar fi buna daca nu ar fi prostie!!!!! Crasa!!!!! Chiar idioata.
  Cuplul de tineri, daca se casatoresc deoarece vine barza, si asa se cade, copilul sa se nasca in familie, dar dupa 2-3 ani sa divorteze si mai apoi fiecare sa-si refaca viata, formand 2 familii, unde sa nasc primii copii… sau nu? Cum se va decide, e primul copil in noua familie pentru prospata mamica sau tatic, cand perechea are in intretinere deja un copil? Si daca sunt gemeni se va da dublu sau triplu etc.? Si daca se va naste cu vreo malformatie (Doamne fereste!) primul copil si n-are zile sau parintii nu-si asuma raspunderea si trece in grija statului. Mai este primul copil sau vorba lui Iohannis: ghinion?

 12. problema e pusa gresit
  hai, 100 de mii si scutire de impozite pentru oricine se angajeaza la stat. Plus sporuri daca mai si lucreaza ceva (daca vrea)
  Conu Leonida strikes again

 13. Da, un referendum pe tara ca sa dispara javrele?

 14. Cum a fost disciplinat statul SINGAPORE???!!!

  Statul Singapore a fost înfiinţat în 1965, cuprinzând 63 de insule cu o suprafață totală de aproape 700 de km pătraţi (Bucureştiul cu Zona metropolitană are 900 km pătrați).

  Insula principală măsoară cca 570 de kmp şi este legată cu un pod de uscat.

  Când s-a declarat stat independent, în 1965, Singapore a primit de la Marea Britanie, cu titlu de împrumut, suma de 30 de milioane de dolari.

  În 2010 avea disponibilă pentru investiţii, suma de 310 miliarde de dolari.

  În Singapore nu există: om fără locuinţă, şomeri, dar nici pensionari.

  Nu ai voie pe stradă: să scuipi, sau dacă ai facut-o înseamnă că te distrezi şi eşti amendat -100 de dolari; cu cât scuipi mai departe cu atât amenda e mai mare. La fel cu guma de mestecat.

  Când au construit metroul au prevăzut o sumă de 12 miliarde. Fiindcă a costat doar 10,5 diferenţa s-a împărţit la populaţie sub forma de acţiuni.

  In mijloacele de transport in comun este interzis sa mananci sau sa bei.

  Se fumeaza numai in spatii bine delimitate, in aer liber.

  Fiindcă aveau prea mulţi puşcăriaşi, i-au împuşcat şi spânzurat pe recidivişti, consideraţi irecuperabili, iar restul sunt disciplinaţi.

  S-a întâmplat în Singapore. Un militar, cu mână de fier, şi-a asumat conducerea ţării.

  În şase luni, din circa 500.000 de deţinuţi, au ramas doar 50. Toţi ceilalţi (criminali recunoscuţi) au fost împuşcaţi.

  Toţi oamenii publici (politicieni, poliţişti, judecători, magistraţi etc.) corupţi au fost împuşcaţi. (Existau mii de probe contra lor).

  Toţi funcţionarii hoţi au fost împuşcaţi sau au fugit repede din ţară.

  Multitudinea de drogaţi, care rămâneau dormind pe stradă, au fugit disperaţi în Malaezia, să scape de împuşcare sau de muncă forţată.

  După ce a curăţat ţara , reorganizând sistemul politic, legal şi penal, acest militar a convocat alegeri directe şi a candidat la preşedenţie.

  A câştigat cu 100% de voturi!

  Astăzi, Singapore este una din ţările cu cel mai sigur trai decent.

  Este una din cele mai dezvoltate şi este mult mai sigura de cât Statele Unite, Anglia şi Israel, la un loc…!

  Deja în avion, foaia de îmbarcare are un anunţ „MOARTE” cu litere mari şi roşii şi explicaţia că este pedeapsă pentru posesia de droguri.

  Orice drog, orice cantitate transportată, cel care a fost detectat cu acestea, să fie împuşcat sau condamnat la închisoare pe viaţă cu muncă silnică.
  Un surfist brazilian a încercat să intre în Singapore cu o planşă de surf plină de cocaină.
  Bineînţeles că îşi dorea propria moarte. Mama tânărului traficant a apărut la TV cerând să se intevină pentru fiul ei; nu a servit la nimic. Nici mama, nici protestele nu au reuşit să împiedice aplicarea legii.

  În hoteluri, „Ghidul oraşului” are o pagina care explică: poliţia din Singapore garantează integritate fizică a oricarei femei, timp de 24 de ore din zi (asta pentru că în vechiul Singapore, fără legi şi ordine, femeile care ieşeau singure erau violate şi/sau asasinate).

  Anul trecut, secretara unui prieten, care lucra peste program, la întoarcerea acasă a fost urmărită de un echipaj de poliţie.

  Când a ajuns acasă şi a scos semnalizarea ca să intre în edificiu, i-au cerut să se oprească. Unul din poliţişti s-a apropiat atunci de geamul maşinii şi îi spuse:

  – „Doamnă, aşa cum ştiţi, suntem în campania de civilizare a traficului, amendând infractorii şi premiindu-i pe cei care conduc corect.
  Şi dv., doamna, pe tot drumul până aici nu aţi comis nici o contravenție sau infracțiune. FELICITĂRI!
  Aveţi aici un cec de 100 dolari singaporezi (echivalent cu 80 dolari US) şi vă cerem să semnaţi de primire, vă rog”…

  Ţi se pare o mână prea dură? NU.

  Drepturile umane reale sunt pentru cetăţenii oneşti şi muncitori, care aduc riguros aportul lor statului, care trăiesc în pace, respectuos şi solidar cu semenii lor.

 15. Manevra securisto- comunistoida a unui personaj tanar , pe care-l credeam ca are idealuri . Insa se constata ca idealurile acestuia se opresc la buzunarul acestuia , cu care vrea sa cumpere voturi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.