G4Media.ro

Cuc: Ofertele pentru studiul de fezabilitate al Autostrăzii Nordului vor putea fi…

Cuc: Ofertele pentru studiul de fezabilitate al Autostrăzii Nordului vor putea fi depuse până în ianuarie 2020

Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat că urmează să fie publicată pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) documentaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Nordului, ofertele urmând să poată fi depuse până în ianuarie 2020.

„Am fost informat de către domnul director Scarlat (Sorin Scarlat, directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – n.r.) în cursul zilei de ieri că a semnat raportul de publicare pentru Autostrada Nordului Petea – Suceava. A fost un proiect care a fost trimis către ANAP (Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice – n.r.) la sfârşitul lunii august. Luni va fi ridicat pe SEAP pentru depunerea ofertelor în ianuarie 2020. Vorbim de documentaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Nordului”, a declarat Cuc.

El a precizat că acest proiect era în programul de guvernare.

„Este un obiectiv care era în Masterplan ca perioadă de implementare după 2020, dar noi am tras foarte mult de proiect în această fază de implementare pentru proiect, care, de altfel, ca viitorii guvernanţi, dacă vor trece testul în Parlament de mâine, să îl ducă la bun sfârşit şi nu să vină cu scuze, pentru că ar fi cel mai uşor să vii cu scuze ca să-ţi maschezi incompetenţa. Să le ducă mai departe, să asigure finanţare, să se plimbe pe şantiere, pentru că dacă nu umbli, nu te implici pe infrastructură, acestea nu vor fi finalizate”, a mai spus Cuc.

Autostrada Nordului ar urma să facă legătura între vama Petea din judeţul Satu Mare şi Suceava.

Sursa: Agerpres

Foto: Răzvan Cuc (Inquam Photos/ George Călin)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

16 comentarii

  1. Pamflet
    Felicitari! Probabil studiul va incepe evectiv prin 2120, va fi finalizat pri 2400, lucrarile vor incepe prin 2700 iar autostrada va fi terminata ( prima parte) prin 2900. Iar pana atunci: panglici (sau paMblici), vizite de lucru, inspectii, simpozioane.
    Romanii isi merita soarta

  2. ABC, corect! Ai perfectă dreptate!

  3. un ultim tun ca studiul ala de fezabilitate va expira cu mult inainte sa se inceapa autostrada efectiv si atunci altii bani pt alt studiu de fezabilitate

  4. Asta nu aplecat dela MInister, dupa ce n-a facu nimic , decat ilegalitti si si-a incasat salariul imens ?

  5. Iar poza cu Fane Capaţana

  6. Nu inteleg, ne ia de prosti sau isi bate joc de noi?

    • Exact! Asta a facut tot timpul. Sa nu zici ca n-ai observat inca de la inceput!

    • De noi, ca de noi, dar eu cred ca cel mai tare si-a batut joc de DNA si i-a aratat cine-i seful!

  7. Gurile rele zice că autostrada se va numi autostrada cucu şi pupăza, că precis se bagă şi veorica la licitaţiile alea …

  8. De fapt autostrada va fi de la Winterfell la Castle Black si va f facuta din gheata.

  9. Umflatul asta trebuie sa infunde puscaria impreuna cu toti mafiotii din ministerul transporturilor si Cnair pentru bataia de joc pe care ne-o administreaza legat de lotul 3 Lugoj-Deva si alte gesturi faraonice de genul : sa ramana avioanele la sol pentru ca asa vrea muschiul meu.
    Si daca nu se va intampla asta, inseamna ca ne-au ciuruit .

    • … si ca sa fie evidenta imbecilitatea si lipsa de viziune: de ce pana la Suceava si nu pana la Botosani? Ar mai fi inca aprox. 30 de km. care ar adauga un oras de 106000 locuitori.
      Deocamdata trebuie sa faca A8 cu prioritate prin lege. Autostrada Nordului este la fel de dificila si pe segmentul Dej-Suceava si-ar imparti traficul cu A8.

      Trebuie in primul rand finalizate A1 si A3 (Bors-Tg. Mures). Apoi A0 sud (si aici, A0 Nord ar fi fost MULT mai utila, dar cu imbecilii psd la conducere…) si DX12 pe ideea ca sunt deja incepute (dar DX12 ar fi trebuit sa fie A12, este o crima a aceluiasi cuc faptul ca se face ceva de calitatea a doua). Ar trebui facut A8 intre Iasi si conexiunea cu A7 (care inca nu se stie unde va fi, probaibl undeva pe la Pascani) si de acolo spre S A7 pana la segmentul in lucru de la Bacau (pe care nu l-am pus in lista de prioritati pentru ca sunt convins ca UMB il va finaliza pana la sfarsitul lui 2020).

  10. Alta fumigena aruncata de acest escroc si ticalos. Pentru nedeschiderea LD3, CUC LA PUSCARIE!
    Avem o multime de autostrazi pe hartie. Asta, care nici macar nu era in Masterplan ne mai lipsea! Ar trebui sa se faca, dar nu acum.

  11. Ce mai cauta asta la minister ? Nu-i la inchisoare ?

  12. Chiar nu intelegeti ca pe asta-l doare-n cuc de autostrada ca se face sau nu se face ca de la A la B…?
    El vrea sa arate doar ca e vioi si sa-l mangaie veorica pe chelie, oricum nu mai e treaba lui